Bu Karabük olayı ne ya. Twitter delirdi
Bilmiyorum ama çok fazla trolü dönüyor. Doğru mu değil mi anlamıyor insan.Bu olayın aslı var mı gerçekten, yoksa planlı olarak mı meydana çıktı bakmak lazım. İsimsiz ihbarlar, gerçeği yansıtacağı gibi bir akım şeklinde korku salmak için de olabilir
İlk cinsel deneyimleri olmalı. Aile baskısından kurtulmuş, hormonlarının esiri gençler.Hiç üzülmüyorum bu tarz insanlara. Aksine daha beter hale gelmelerini istiyorum.
Aileniz sizleri eğitim almanız için oraya gönderiyor. Gidipte siyahi biriyle ( ki burda ki siyah sadece bir örnek. Yoksa Türk te olabilir ) sabah akşam sex yapın diye değil.
2 gündür denk geldiğim şeyler mide bulandırıcı. Yok saçları rastalıydı 20 cm vardı boyutu vs, erkekler desen şöyle böyle diye paylaşımlar.
Bu insanların daha da beter olmasını diliyorum. Herşeyi geçtim bir insan evli olduğu kişi hariç ilişkiye girdiğinde nasıl olurda korunmaz ya, korunmasız ilişkiye nasıl girer anlamıyorum. Bu kadar gerizekalı bir toplum görmedim ben
Rektörün okulu ticarethane gibi kullanmasını, protesto etme şekli de olabilir öğrencilerin.Bilmiyorum ama çok fazla trolü dönüyor. Doğru mu değil mi anlamıyor insan.
Valla o olay çok karışır da bakalım.Rektörün okulu ticarethane gibi kullanmasını, protesto etme şekli de olabilir öğrencilerin.
Üniversitenin akademik listesine baksanıza.Rektörün okulu ticarethane gibi kullanmasını, protesto etme şekli de olabilir öğrencilerin.
Utanc verici.Üniversitenin akademik listesine baksanıza.
![]()
İşte asıl mesele burada. Güzel kentim Trabzon da eskiden sokakta yabancı birini gördüğün de "hemşerim kimsin necisin" sorulurdu ,şimdi katarli kaynıyor.. umudumun bittigi noktadır bu.Yabancı uyruklu bir eğitmen illa ki olabilir çok normal bir durum.
ABD'de eğitmenlerin büyük çoğunluğu Japon veya İngiliz çünkü en iyileri onlar.
Burada asıl sorulması gereken soru neden hep Arap.
Bu liste gerçek miÜniversitenin akademik listesine baksanıza.
![]()
Bu bahsettiğiniz olay da devlet ya da hükümetin yanlış politikasına ek olarak şehrinizin insanının dedesinden atasından kalan toprakları para karşılığı satmalarindan kaynaklaniyor. Filistinliler İsrail'e toprak sattı diyorlar, e peki Trabzon'un filistinden ne farkı kaldı şuan da. Bu nerdeyse bütün şehirler için geçerli ama Trabzon gibi milliyetçi olduğunu soyleyen ( ki ben bunun hep çok büyük bir palavra olduğunu düşünürüm ) bir şehrin bu tutumu biraz düşündürücüİşte asıl mesele burada. Güzel kentim Trabzon da eskiden sokakta yabancı birini gördüğün de "hemşerim kimsin necisin" sorulurdu ,şimdi katarli kaynıyor.. umudumun bittigi noktadır bu.
Bu liste gerçek mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.