kalıplaşmış yönetici tehdit şekilleri

Xasthur

Yönetici
eheh o donem kuzenim giriodu benim hesaba

Plesk

Bronz Üye
gözünün önünden ayırmaz artık. geçmiş olsun. acın, acımız xast.

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
sadeye bak..... ilişkide maziyi eşmiyor..... ne yüce bir insanmışsın sen sade......

Xasthur

Yönetici
Haksız banlardan ah almişlar beddua çarpmiş
yok be sunu durustce soylim aslinda orda banlanmak mucize
genel de orada uyeler arasi huzuru bozup tartisma cikaran adamlari banliyorlar nerde bir alet edevat var orada. onun disinda banlanmak imkansiz ben oraya girip agiz dolusu kufur yaziyorum hunharca zaten agzimin bozuk oldugunu herkes biliyor en fazla uyariyorlar ya da siliyorlar.
banlananlar emin olun ki benim kufurlerimden daha haşere adamlar. bir forumu bozan sey icerik ya da yazilanlarin edepsizligi degil uyeler arasi sorun cikaranlardir emin olun
oradaki bir cok kariyı banlasalar asla kavga cikmaz mesela

dusun ya burda bile hepimiz rahat rahat takiliyoruz. kurallar gayet az ve rahat ettirici ama uyeler bir sekil de kendini banlatabilecek unsurlar buluyor.
dikkat edin banlanan uyeler genel de ya baskasina satasmistir ya da foruma sallamistir.
Oysa rahat rahat girip takil mk
Biz de uyelikten geldik biz de uyelerle ayniyiz esitiz mk tek fark renk kirmizi biz mk ya da skim sokum cumlelerine takilmiyoruz.
amacimiz herkes normal bir sekilde eglensin.
bel ve holy yine iyi adamlar direktler yani bel bilet kesilmesi gerekiosa keser kesincidir asabidir ama o bile once durum muhakemesi yapar
holy melek gibi adam mesela her kafaya uyar
ben olsam bu zamana kadar banlanan adamlari banlamak yerine forumda caps yapar tasak konusu yapardim mesela.
yonetici gibi yonetici adamlar ama onlari bile cileden cikarabiliyorlar.
sen varsın sonra tanrıca athena gibisin herkese hos gorulu eglenceli kafa insansin
ama dedigim gibi oyle angutlar var ki biz bile banlamak zorunda kaliyoruz.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
yok be sunu durustce soylim aslinda orda banlanmak mucize
genel de orada uyeler arasi huzuru bozup tartisma cikaran adamlari banliyorlar nerde bir alet edevat var orada. onun disinda banlanmak imkansiz ben oraya girip agiz dolusu kufur yaziyorum hunharca zaten agzimin bozuk oldugunu herkes biliyor en fazla uyariyorlar ya da siliyorlar.
banlananlar emin olun ki benim kufurlerimden daha haşere adamlar. bir forumu bozan sey icerik ya da yazilanlarin edepsizligi degil uyeler arasi sorun cikaranlardir emin olun
oradaki bir cok kariyı banlasalar asla kavga cikmaz mesela

dusun ya burda bile hepimiz rahat rahat takiliyoruz. kurallar gayet az ve rahat ettirici ama uyeler bir sekil de kendini banlatabilecek unsurlar buluyor.
dikkat edin banlanan uyeler genel de ya baskasina satasmistir ya da foruma sallamistir.
Oysa rahat rahat girip takil mk
Biz de uyelikten geldik biz de uyelerle ayniyiz esitiz mk tek fark renk kirmizi biz mk ya da skim sokum cumlelerine takilmiyoruz.
amacimiz herkes normal bir sekilde eglensin.
bel ve holy yine iyi adamlar direktler yani bel bilet kesilmesi gerekiosa keser kesincidir asabidir ama o bile once durum muhakemesi yapar
holy melek gibi adam mesela her kafaya uyar
ben olsam bu zamana kadar banlanan adamlari banlamak yerine forumda caps yapar tasak konusu yapardim mesela.
yonetici gibi yonetici adamlar ama onlari bile cileden cikarabiliyorlar.
sen varsın sonra tanrıca athena gibisin herkese hos gorulu eglenceli kafa insansin
ama dedigim gibi oyle angutlar var ki biz bile banlamak zorunda kaliyoruz.
Beni banladıklarında...

Üstelik bir de hakaretli bir ban sebebi yazmişlar küfür gibi çok aşağilayıcıydı gerçekten

Xasthur

Yönetici
Beni banladıklarında...

Üstelik bir de hakaretli bir ban sebebi yazmişlar küfür gibi çok aşağilayıcıydı gerçekten
seni nie banladilar ki yav etliye sutluye karismassin etmessin

Üst Alt