Genel Forum Paylaşım Sitesi - Forumsa, Forumsal! Hoş geldiniz!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve giriş yaptıktan sonra, reklamlar görünmez, konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerimize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlarınızı alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsiz, o halde ne bekliyorsunuz?

Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde deprem

CipraLex

Gümüş Üye

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 32 artçı deprem meydan geldi.​

Geçmiş olsun...!

Küboo

Süper Mod
Hepniz iyimisiniz? Istanbulda da hissedilmis

Chen

Forum Sorumlusu
Evet İstanbul 'da da hissedilmiş ama ben hissetmedim bu defa

Özellikle böyle kış aylarında çok zor😔

Allah yardımcıları olsun

Sabahtan beri canli haberler izliyorum

nunu

Yorumbaz
Gümüş Üye
Haberlere baktıkça fena oluyor insan çok zor bir durum Allah enkaz altında kalanların ve yakınlarının yardımcıları olsun.

Chen

Forum Sorumlusu
Allah verdi. Allah aldı. Allah’ta yardım etsin okumalarıyla kim kime yardım edecek ya hu
Meselenin özüne inince elbette aslı öyle

Ama bu Allah in takdiri bizi ilgilendirmez

Bizi ilgilendiren kısmı Allah in bize bahşettiği yeryüzünde hakkı ile yaşayabilmek demirden çimentodan harçtan denetimden çalmamak rüşvetle işimizi hallettirmeye çalişmamak vs vs vs

İnsan ömrünün bir müddeti var fakat ölümün aracısı zalimler oldu bu çok açik çiçeğim

Üst Alt