Tema Editörü

Kadınsal 💃

Konu Sahibi
@nunu uuuu ben birşey keşfettim. Kullanmaya başladım. Harikaaaa
Araştırmanı tavsiye ederim. İçerik temiz bir, bir taşla üç kuş ikincisi🤭🤭 hem dudak, hem yanak, hem de göz kapağı için. Yaz için acayip hafif ama bakımlı duruyor kız🙈🙈
Üç rengi var. Ben pembe seçtim 🙈

Ekli dosyayı görüntüle 9754
Araştırıcam ama tatilden sonra anca 🤣
Neymiş bu böyle yaw büyü gibi her şeye yarıyor

Bu ürünün bahsi geçti mi bilmiyorum. Isana'nın asetonsuz oje çıkarıcısı.:

1695274330088.png

Benim gibi, aseton kullandığınızda cildiniz acıyorsa bu ürünü deneyebilirsiniz. Deneyimler:
- Fiyatı normal oje çıkarıcılara göre iki kat daha pahalı.
- İnanılmaz rahatsız edici, yoğun ve keskin bir kokusu var.
- Aseton gibi cildi tahriş etmiyor, yakmıyor ve acıtmıyor. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz, ojeler çok rahat ve hızlı bir şekilde çıkıyor.
- Kullandıktan sonra tırnaklarım sararmış gibi oldu ve çok kurudu. Krem fayda etmedi, gliserinle toparladım.

Ekleme: İkinci kullanışım ve ilk kullanımdaki gibi sararma ya da kuruma olmadı. Aksine tırnaklarım pürüzsüz şu an. Ekstra bir şey sürmeme gerek yok, tek sıkıntı yoğun kokusu.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Bu ürünün bahsi geçti mi bilmiyorum. Isana'nın asetonsuz oje çıkarıcısı.:

Ekli dosyayı görüntüle 10345

Benim gibi, aseton kullandığınızda cildiniz acıyorsa bu ürünü deneyebilirsiniz. Deneyimler:
- Fiyatı normal oje çıkarıcılara göre iki kat daha pahalı.
- İnanılmaz rahatsız edici, yoğun ve keskin bir kokusu var. Kapağı açtığınız anda burnunuz ve gözleriniz yanmaya başlıyor. Maskesiz kullanmak çok zor.
- Aseton gibi cildi tahriş etmiyor, yakmıyor ve acıtmıyor. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz, ojeler çok rahat ve hızlı bir şekilde çıkıyor.
- Kullandıktan sonra tırnaklarım sararmış gibi oldu ve çok kurudu. Krem fayda etmedi, gliserinle toparladım.
bu daha çok zarar vermiş sanki :(

İlk kez duyuyorum
Ben bu sıralar çok stresliyim. Sivilce gibi kziarmalar oluyor. Çok rahatlattı ve ertesi gün hafiflemiş oldu, çoğalmayı engelledi. Dermanın çay ağacı kağıt maskesi bakmak istersen. Bakımdan çıkmış gibi hissettiriyor🙈🤭

Geri