Karanfili de dene. Hem ucuz hem doğal (Yaşlı teyze modunda söylediğimi hayal et.: )) )Bu kesin cözüm diyosunnn hemen denerimm ama ben bunu
Karanfili de dene. Hem ucuz hem doğal (Yaşlı teyze modunda söylediğimi hayal et.: )) )Bu kesin cözüm diyosunnn hemen denerimm ama ben bunu
Karanfili de dene. Hem ucuz hem doğal (Yaşlı teyze modunda söylediğimi hayal et.: )) )
- 0,5 lt'lik pet şişenin içine 4-5 adet karanfil at.Karanfili gece den suya mi koyayim? Yoksa direkt karanfil suyu mu satiliyor acaba?![]()
- 0,5 lt'lik pet şişenin içine 4-5 adet karanfil at.
- İçine de içme suyu ya da çeşme suyu koy (fark etmez).
- Bir gün beklet bunu.
- Karanfiller dibe çökecek, kahverengi bir su oluşacak.
- O suyu, saçını yıkadıktan sonra saçına yedir iyice. (Karanfil tanelerini ayıklamayı unutma)
Haftada 2 kere yapsan yeterli. Bir aya değişimi görürsün.
Bir ara biberiye de vardı. Onun hakkında bilgin var mı?Evet, önce büyüklerin önerisini dinleyin.: ))) O kadar tecrübemiz var. @nunu nunkiler kadar olmasa da.ddd
O da etkili diyorlar ama denemedim. Daha bugün baktım fiyatlarına. 50 TL'lik olan şey 129 TL'ye çıkmış. İhtiyaç duyarsam karanfilden devam.Bir ara biberiye de vardı. Onun hakkında bilgin var mı?
Ben sizler için denek olurum. Bana denedin mi diye sormanız yeterliEvet, önce büyüklerin önerisini dinleyin.: ))) O kadar tecrübemiz var. @nunu nunkiler kadar olmasa da.ddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.