kadınlarla nasıl konuşulur?

Bdksjd diyecek kelime bulamadim arti uc kere okudum baglama seklini gram akil veremedim. Tek kadinmis gibi hissettirmeyi salakliga nasil bagladin mesela aciklar mısın ?
Bu zamanda kimse kimsenin ilki degilde hayatına aldığı kadina en özel tekmis gibi hissetirmeye ve ona göre davranmaya sadakat ve sevgi ile bakan her bireye insan saygi duyar ve etkilenir diye düşünüyorum. Senin fikrine gore ozaman ben salagim kabul

aklının yetmediği yerde düşüncelerin peyda olmuş öyleyse. orada inceden bir ironi vardı aslında salome hanım. sen benim ilkimisin demenin yüzeyselliği ile her kadının tekmiş gibi hissetmeye çalışması benim için aynı paralel çizgide demek istemiştim. bazı şeyler zamanla ağırlaşır. erkek, sevdiği kadının hamurunda yoğrulabiliyorsa adam olur.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Şimdi Expert olmasam da

bir kere kadına hatun diyeceksin

bir şey sorduğunda haaa hööö tarzı cevap vereceksin ki evrimini tamamlamadığını düşünecek

sonra kibarlaşacaksın ama püf noktası metroseksüelliğe kaymadan, ruhuna dokunacaksın

sonra kulağına eğilip fısıldayacaksın

sen beni ehlileştirdin

şlkşlkşlkşlk
İşte budur! : ))))))))))))))

aklının yetmediği yerde düşüncelerin peyda olmuş öyleyse. orada inceden bir ironi vardı aslında salome hanım. sen benim ilkimisin demenin yüzeyselliği ile her kadının tekmiş gibi hissetmeye çalışması benim için aynı paralel çizgide demek istemiştim. bazı şeyler zamanla ağırlaşır. erkek, sevdiği kadının hamurunda yoğrulabiliyorsa adam olur.
Konu kadin erkek ilişkisi değil konu kadinlarla nasıl konuşulur. Havali uzun konuşmak için saptirarak konusuyorsun:) zaten burda bana yaklasiminla kadinlarla nasil konusuldugunu bilmedigini anlayarak çokta irdelemeyecem..
O yüzden sensin patron

Konu kadin erkek ilişkisi değil konu kadinlarla nasıl konuşulur. Havali uzun konuşmak için saptirarak konusuyorsun:) zaten burda bana yaklasiminla kadinlarla nasil konusuldugunu bilmedigini anlayarak çokta irdelemeyecem..
O yüzden sensin patron

ne havalı, ne uzun, ne de sapıtarak konuşuyorum. konunun özünde bir şey söyledim sen istediğin gibi algıladın, anlayamadığın gibi diyelim. madem kelimelere ve konu bütünlüğüne bu kadar takılıyorsun. şu an burada olan konuşmadan ziyade yazılı fikir beyanından ibaret konuşmak kısmı ikili interaktifliğin bulunduğu ses üzerinden iletişim kurulan kısım oluyor. ha orada da sana göre uzun havalı ve sapıtarak konuşacağımı düşünebilirsin. hodri meydan. eh bir noktada da sana katılmamak mümkün değil, katılıyorum. kadınına göre konuşuyorum.

patronluk kısmı da sana kalsın benim için birilerini yönetme hevesinden vazgeçeli çok oldu.

ne havalı, ne uzun, ne de sapıtarak konuşuyorum. konunun özünde bir şey söyledim sen istediğin gibi algıladın, anlayamadığın gibi diyelim. madem kelimelere ve konu bütünlüğüne bu kadar takılıyorsun. şu an burada olan konuşmadan ziyade yazılı fikir beyanından ibaret konuşmak kısmı ikili interaktifliğin bulunduğu ses üzerinden iletişim kurulan kısım oluyor. ha orada da sana göre uzun havalı ve sapıtarak konuşacağımı düşünebilirsin. hodri meydan. eh bir noktada da sana katılmamak mümkün değil, katılıyorum. kadınına göre konuşuyorum.
Tamam cicim

SleepleSsS

Yorumbaz
Sonunda üstteki üye ile kavga ettiniz mi başlığına evet cevabı gelecek

şlkşlkşlkşlk

CaT

🎈
Board Admin
Şimdi Expert olmasam da

bir kere kadına hatun diyeceksin

bir şey sorduğunda haaa hööö tarzı cevap vereceksin ki evrimini tamamlamadığını düşünecek

sonra kibarlaşacaksın ama püf noktası metroseksüelliğe kaymadan, ruhuna dokunacaksın

sonra kulağına eğilip fısıldayacaksın

sen beni ehlileştirdin

şlkşlkşlkşlk

Bosuna O meslegi secmemis djjsjss

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
zekice ve mantıklı konuşması önemli karşımdakini dinlerken beynimin frontal tarafında ışık yanıyorsa ben düşüyorum yaa, valla

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Var mı gelişme gençler? O kadar taktik vermişiz, üç beş bir şeyler kapmışsınızdır artık.

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Kızlarrr aşırı nazlı, bu yaştan sonra çekilmiyorlar be döngüsel :/

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Belki senden genç olanlara faydası olmuştur konunun.

Nobody

Teknik Admin
Var mı gelişme gençler? O kadar taktik vermişiz, üç beş bir şeyler kapmışsınızdır artık.
Var var olmaz mi bu taktiklerden sonra 3 tane yaptim secenekler arasinda kayboluyorum simdide.. acil yeni taktik lutfenn.

• Haha
Tepkiler: CaT
Üst Alt