Ahaha yaa nepenthe jfjddj takacak mısın aa sen kayserilisin tamaaamBana da bir alan olsa benim de sevdam bitmez 😂
Ahaha yaa nepenthe jfjddj takacak mısın aa sen kayserilisin tamaaamBana da bir alan olsa benim de sevdam bitmez 😂
Bizim için konu sevdiklerimiz olunca gerisi teferruattir :)Ahaha yaa nepenthe jfjddj takacak mısın aa sen kayserilisin tamaaam
Böyle pat diye de söylenmez ama 😂@Nepenthe bana al tektaş desem kalpten gider misin?
Bakayım kalbine inecek mi diye denedim seniBöyle pat diye de söylenmez ama 😂
Sevmediği insana niçin alsın
Şimdi senin çok hoşuna gidecek ama beni uzaktan yakından ilgilendirmeyen bir şeyi sana alsam benim için çöp mü olmuş oluyor?Biri için ziynet olan, biri için çer çöp olabilir.
Şimdi senin çok hoşuna gidecek ama beni uzaktan yakından ilgilendirmeyen bir şeyi sana alsam benim için çöp mü olmuş oluyor?
@Raison Detre tabii ki çiçeğim imkanı ölçüsünde demiştim o yüzden
Ama değerli hissetmek yalnızca kadın için değil ki erkek de değerli hissetmek ister hatta çocuklar bile ister
değer yargılarımızla oynadılar @Chen , aha @SleepleSsS gelsin anlatsın, eski patronların yanına gittim, binlerce dosya, arşivledim gözden geçirdim dudaklarım uçukladı yavrum. Kavak yelleri ile nikah masasında edilen andların, nelere bozulduğunu bilsen ah. Sen meleksin lan, allah kalbine göre versin, bizim işler karışık sen bana aldırma![]()
Onlar hiç mutlu olmayacaklar zaten Raison... Büyük beklenti içine girenlerin, içindeki boşluk hiç dolmayacak. Yeryüzünde tam manası ile tatmin olan yok
Hep bi özenti
Hepimiz toplanıp @Nepenthe ye alacaz
Zaten ben tahmin ediyordum böyle bir jest yapacağınızı 😀
Sucuğa mum dikilen kızın verdiği tepki?Zaten ben tahmin ediyordum böyle bir jest yapacağınızı 😀
okutacan demi hemen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.