Biz selamı alinmayacak adam miyiz yani him asdfhk 😀Biz zaten almioruz demioruz ki , verilecek adamlari 500 metreden zaten tanioruz dioruz : )
Biz selamı alinmayacak adam miyiz yani him asdfhk 😀Biz zaten almioruz demioruz ki , verilecek adamlari 500 metreden zaten tanioruz dioruz : )
Biz selamı alinmayacak adam miyiz yani him asdfhk 😀
Zaten ben de esprisine söyledim, ki benim fikrim ben doğru olanı yapmıştım orda 😀Ya sence bu laf senin icin mi gecerliydi : ) kendini o kategoriye koyma ihtimali bile sacmalik: )
Zaten ben de esprisine söyledim, ki benim fikrim ben doğru olanı yapmıştım orda 😀
Kız kardeşim yok benim zaaaa xDsuraya yazacaktim yanlis konuya yazmisim : )
E yok amaiyide varmis gibi hayal edip empati kursana @Es1967 : )
.ddddddKaranlık serin bir kadıköy gecesinde misafirlikten çıkmıştım ki minibüs yolunu arıyorum
her yer aynı her yer karanlık devasa binalar kayboldum ve çok korkuyordum
derken bir kadına rastladım afedersiniz iyi akşamlar minibüs yoluna nasıl gideilirim dedim
kadın koşmaya başladı. bende şaşkın bir şekilde baka kaldım
kendince güvenli mesafeye varınca durdu ve bana yolu tarif etti teşekkür etmeme fırsat vermeden hızla uzaklaştı
çok enteresan olaylar ile karşılaşabiliriz ülkemizde sakin olmak gerek
Ya bazi arkadaslarima bakiorum gözlerinden birsey kacmior.
arabayi gördünmü, yok kizin üstündekini fark ettin mi..
yahu diorum nasil gözünüzden kacmior...
Benim icin yorucu yolda giderken öyle seylere bakmak. O kadar cok calisiorum ki sanirim yürürken de isimi kafamin bi kisminda hallediorum : )
Ben yolda yürürken yanımdan geçen babamın görmedim de akşam evde bir ton laf etti 😂
Bir de evde diyor ki, sen kimsin ki beni fark etmiyorsun filan diyor 😀Seni anliorum : ))) Batman.
Bir de evde diyor ki, sen kimsin ki beni fark etmiyorsun filan diyor 😀
komşu kişiye bakmadan en düşük volume ile başı öne eğip "gndn" diye ağız içinde mırıldanılmasını isterler slkdjfslkdfjsldkfjsldfkjbu bir polemik meselesi !
komşusuna günaydın dedi diye karısından ömür boyu trip yiyen erkeklerle dolu bu ülke
Ohaverip verilmeyecek adami 500 metreden taniriz.
iki gülümseme yaptin mi , benden hoslandi bu kiz triplerine giriorsunuz.
Ben cevremde elbette selam veriorum ; ) ama TR de cidden bazen degisik, her ortam ayni degil ki
Bak benden hoşlanıyor 🫠iki gülümseme yaptin mi , benden hoslandi bu kiz triplerine giriorsunuz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.