+18 Kadınların cinsellikten beklentisi erkeklerden farklı mı?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Dance Model GIF by Luclover

Şuna bak adam hala şarkı söyleme peşinde

Kadınlarda haz,orgazm duygulara önemli ölçüde bağlıyken
Erkeklerde anatomik yeterlilik çoğu zaman işlevseldir. Matematiği basit; Glans penis dar bir kanala sürter, boşalma gerçekleşir. Çoğu zaman boşalmaya orgazm da eşlik eder. Haz meydana gelir. Duygular varsa daha da yoğun olabilir fakat kadında böyle değil; Arzu şart,duygusal yeterlilik şart (nemfomani vb. istisnaları hariç tutuyorum) Yumurtlama periyodu önemli, duygusal uyarıma bağlı vaginal lubrikasyon oluşması,duygu yoğunluğuna bağlı klitoral ereksiyonun daha işlevsel hale gelmesi, dolayısıyla iç klitorisin vaginayı saran sinir dallarının daha duyarlı hale gelmesiyle vaginal yolla da yoğun bi hazza ulaşılması ve vaginal orgazm dediğiniz (aslında pek de öyle olmayan) orgazma yaklaşılması vs. Vaginal birleşmeyi 'sadece doluluk hissediyorum,haz yok' diye tarif eden epey kadın var. Tatmin için klitorisinden başka çare bulamazlar Buna bazı davranış bilimciler 'kadın rolünü kabullenememe, penis kıskançlığı' ile örtüştürür. Kadınların kadın gibi hissetmesi için vaginal uyarımı öğrenmeleri gerektiğini söyler (Freud ve zannediyorum Alfred'in de buna yönelik tezleri vardı) aslında durum tamamen yeterli duygusal-tutkusal uyarıma ulaşıp iç klitorisi ve onun dalları ile sardığı vaginanın hazır hale gelip-gelmesi ile alakalı. (G noktası vb. deniliyor bağlantı bölgelerine) Ataerkil toplumlarda kadınların bedenlerini keşfetmesi ve duygusal anlamda hazır hale gelme şansları pek olmadığından da en cok orgazm problemi de genelde bu bölgelerde olabiliyor.
Aldatma öykülerine de baktığınızda erkeğin aldatmaları çoğu zaman mekanik, amiyane tabirle penisin farklı maceralar araması şeklinde gerçekleşirken, kadınlarınki çoğu zaman duygusal temellidir.
Erkek orgazmını 10 saniyede anlatabilirsiniz. Bazen maalesef yine bu sürede yaşayabilirsiniz de fakat kadınlarınkini anlatmak da yaşamak da mesele.

Üst Alt