Olsun yine de sürün.dHer dudağa yakışmıyorkırmızı cilt rengi ile ilgili olabilir
Olsun yine de sürün.dHer dudağa yakışmıyorkırmızı cilt rengi ile ilgili olabilir
Napalim askim?Sürim ve müthiş önerileri 😁
Sana da çok yakışır kırmızı 🥰Napalim askim?
Sabah sabah hesap kitaba daldim.
Giderlerimin yüzde 60 i lüks.
Gerek var mi acaba diye söyleniyorum.
Bir kirmizi ruj sürüyorum, her sey flu görünüyor...
Lüks olmadan, olmaz.
Kirmizi ruj her kadina yakisir balim.Sana da çok yakışır kırmızı 🥰
Mezaramı götürcen,sağlığın da ye iç aşkım.
İçerizzzzKirmizi ruj her kadina yakisir balim.
Har vurup harman savurmayalim yine de.
Dikkatli olalim.
Bi kayfe icer miyik?
Kendime yakıstırmıyom neden bilmemKirmizi ruj sürün.
Deme öyle demeKendime yakıstırmıyom neden bilmem![]()
Hemcinsinizin değil mi? Muazzam.Biz sadece mezar kuyusu kaziyoruz.
KIrmizi ruju sür öyle yaz...Hemcinsinizin değil mi? Muazzam.
Sen sür senden hallederimKIrmizi ruju sür öyle yaz...
Cok ofansif, sevmem..Sen sür senden hallederim
Cıx birbirinizin mezarını kuyusunu vesairesini kazın. Kadın olmanızın hakkını bu şekilde verin lütfen :))Cok ofansif, sevmem..
Kizcelerim NF i size biraktim...parcalayabilirsiniz
Kadinlarin birbirine girmesi de sizin eseriniz degil mi?Cıx birbirinizin mezarını kuyusunu vesairesini kazın. Kadın olmanızın hakkını bu şekilde verin lütfen :))
Hayır. Hanımefendiler kendi aranızda birbirinize girerseniz eğer sizi yatıştırmak için orada oluruz. Erkekler niye var ki? Bu gibi şeyler için.Kadinlarin birbirine girmesi de sizin eseriniz degil mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.