Bazılarınız gerçekten çok güzel. Siz erkekler bir şey hak etmiyorsunuz dediklerinde haklı olabilen kadınlar bunlar.
Git buradanBen çok güzel değilim ama yinede birşey haketmiyorsunuz
O kadar meme sizde olsa taşımak için kambur dururdunuzDik durun
Birbirimize navigasyondan tarif ederken de böyleyiz shhdjdkf
Bugün de dalga geçebilecek bir şey bulduk, süper :))
Tabi tabi :))Çok tatlıyız bence 😜
Tabi tabi :))
Objeleştiremeyeceksiniz erkekleri tamam mı. Özgürlüklerimizi elimizden alamayacaksınız. 😛Kızlar roller değişti unutmayın! mızmız erkeğe çarpıyoruz bir tane kes sesini lannn benden habersiz evden çıkmıcan diyoruz. Bir yere giderken haber ver hatta seni ben götürüp ben alıcam kimseye baktığını görmeyim kırarım bacanı dicez
Kıskanıp kıskanmadığımı müsait bir zamanda konuşalım:))Kıskanmayalım :))
Objeleştiremeyeceksiniz erkekleri tamam mı. Özgürlüklerimizi elimizden alamayacaksınız. 😛
navigasyon kullanmayın sora sora bagdati bulcaginiza ben eminim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.