Kadınları ne kadar güzel anlatmış öyle
![]()
sen inanmamış gibi görünüyorsunSen inandın mı bu söylediğine
sen inanmamış gibi görünüyorsun
Kadınları ne kadar güzel anlatmış öyle
![]()
gebersede kamayacaksin iste.
ben başta izlememiştim amaaan kim bilid ne dedim de izlediğimde direkt kadın canlandı gözümde...Bence sende inanmadın
erkegi anlatiyor. yahu sende bugün bisi anlamiosun : )
ben başta izlememiştim amaaan kim bilid ne dedim de izlediğimde direkt kadın canlandı gözümde...
o Sizin hayallerinizi süsleyen erkektir belki ama bence Kadını anlatıyor
sıcak bir bakış açısı...Demekki senin hayallerini süsleyen kadın da böyle 🤪
Demekki senin hayallerini süsleyen kadın da böyle 🤪
larını !; ) iki dansa tarlasini satti Frenkie : ) pavyonlardaa
ayyy kız alnını getircem öpçemBacikolarım. Erkeklerin burnundan getirin hayatı. Güzel birgün görmeyi hak etmiyorlar
Getirdim alnımı öpücüğümü alıp gitmem gerekiyor bayram gezcemayyy kız alnını getircem öpçem
öpçük öpçük kalpp ✨💖Getirdim alnımı öpücüğümü alıp gitmem gerekiyor bayram gezcem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.