Bıraktık, bakalım ne kadar iyisiniz..Bırakın sizi biz yüceltelim, böylesi daha çok kabul görür.
Bıraktık, bakalım ne kadar iyisiniz..Bırakın sizi biz yüceltelim, böylesi daha çok kabul görür.
Ben mi korkmuşum? :))tehdit yok secenek var : ) korkmussun ki bak tehdit olarak algilamissin.
Önce hak edin.Bıraktık, bakalım ne kadar iyisiniz..
Al işte.Önce hak edin.
Hak etme kısmı burada başlıyordu. Şimdi tüm erkekler kötü dimi?Al işte.
Ne kadar egoistce..
Herkes kendi çapında iyi veya kötüdür..Hak etme kısmı burada başlıyordu. Şimdi tüm erkekler kötü dimi?
Ayak parmağınıza sahip çıkın kıl adamım ben sinirim bozulur
Kadınlardan soğudum bııırhhhfetisler icin felan yapti öle galiba : )
Kadınlardan soğudum bııırhhh
Ayak parmağınıza sahip çıkın kıl adamım ben sinirim bozulur
Günaha sokmadım dimi reisTam gece gece bir şeyler mi yaşasam diye geçiriyordum kafamdan, bunu görünce uyumaya gidesim geldi. Sağol be kanka.
Günaha sokmadım dimi reis
Bu gecede boş geçsin kuraklığın sebebi olmayalım :)) üşürsün duş muş şimdi. Seni düşündüğümden hepKeşke günaha gireydim be reis.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.