İşten yorgun argın dönen kocanızın önüne 2 yumurta kırıp koymayın
Yukarıda attığım sahne ikoniktir, şöhretinin sebebinin anlaşılması açısından fikir verir.Yani , benim söylemek istedigim konu cok farkliydi . Konu aslinda meshur olmasindan cok farkli .
Yukarıda attığım sahne ikoniktir, şöhretinin sebebinin anlaşılması açısından fikir verir.
konu insanın kendini kabullenebilmesi ile ilgili anlıyorum, ancak bana kalırsa dünya üzerinde ki en çok düşlenen kadın olabilir marilyn ve bunu bacaklarının arasına, cüretkar tarzına borçlu
Örnek marilyn cherry o yüzden altının çizilmesini istedim![]()
Bunu sen niye biliyorsun?😅Gratis'te indirim varmış haftaya koşun
Google'a adam yazsam bu yiğidin resmi çıkar valla :)İşten yorgun argın dönen kocanızın önüne 2 yumurta kırıp koymayın
Valla ben öylesine yazdım. Eğer tuttuysa yandık 😀Bunu sen niye biliyorsun?😅
Dünya etrafınızda dönmüyor. Öptüm..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.