Aynen bitti artık , yok öle eski hallerim 🤪
Dedi ve eski salaklıkları yapmaya devam etti nerden bildiğimi sorma dhdzcxxc
Aynen bitti artık , yok öle eski hallerim 🤪
Bunlar sizin yeni kriterleriniz olmuş 😀 herkesin var bazı kriterleri 😜 değer göreceğiniz bir sevgili için niye kendiniz için yaşamaktan vazgeçiyorsunuz. 😀 evliliklerde bu bireysellikler yaşanmadan herkes mutsuz oluyor bence 😊 ben son zamanlarda bireysel alanların daha çok yaşanmasına inanıyordum 😀çaba ve kadın aynı yerde bulunmamalı 🙂↔️
Seni gözden çıkaranı sen on kere gözden çıkaracaksın
Bunlar sizin yeni kriterleriniz olmuş 😀 herkesin var bazı kriterleri 😜 değer göreceğiniz bir sevgili için niye kendiniz için yaşamaktan vazgeçiyorsunuz. 😀 evliliklerde bu bireyselliği yaşamadan herkes mutsuz oluyor bence 😊
Dedi ve eski salaklıkları yapmaya devam etti nerden bildiğimi sorma dhdzcxxc
Unutulmaz, daha fazla özgürlüğün başka yolu var mı 😀 kendini inşa edip yaratacaksın ben ve bizin dengesi olacak 😜 takılmışsın değer görmeye 😀nacizane fikirlerim bunları bi düşün 😊Bireyseliğin peşine fazla düşünce ilişkideki sorumluluklar unutulup gidiyor denge önemli 🫠
@Lavinia 10 sene sonra ikimizinde hali ayni, syni seyleri konusuyormusuz: )))
Unutulmaz, daha fazla özgürlüğün başka yolu var mı 😀 kendini inşa edip yaratacaksın ben ve bizin dengesi olacak 😜 takılmışsın değer görmeye 😀nacizane fikirlerim bunları bi düşün 😊
+ahahah5 sene önce konuştuğumuz gibi ayh sinirlerim Bozuldu : ))))
Bilmiyorum, bunlar senin seçimlerin kendine yapamam dediğin şeyler olmasın 😊Tekamül izin vermiyor illede sınav diyor ben ne yapayım 😜
Boşanma olduğunda nasıl kendiniz için yaşamayı gerçekleştiriyorsunuz. Bi aydınlanma mı geliyor 😜sonra ne görüyoruz tv de evliyken başka erkeklere gidip evlenenleri çünkü kendisi için yaşamayı seçmiyor kadınlar 😜Tekamül izin vermiyor illede sınav diyor ben ne yapayım 😜
Bence de. Kendi kendinizi kurup üzerimize geliyorsunuz bazenbazen düşünmeyi bırakmak gerekiyor bizim en net kusurumuz kafamızın içinin dinlenmeye çok ihtiyacı oluyor
Güçlü kadınlara ithafen: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.