Nazik varlıklarız biz cicim yorulcaz tırnağımız kırıldı diye ağlıcaz çünkü o tırnaklara para ödüyoruzNe kadar iş gibi olmayan iş varsa kadınlar çoğunlukta hakikaten.
Soruyorum hatuna nasıl geçiyor iş günün diye, "öldüm bittim çok yoruldum, şöyle oldu böyle oldu" diye bin türlü dert yanıyor. Yaptığı iş de mail atmak yazıcıdan çıktı almak ha. :)
Kabul edin hanımlar. Elbette tüm kadınlar böyle "uydurulmuş" işlerde çalışmıyor ama çoğunluğun durumu da bu.
Nazik varlıklarız biz cicim yorulcaz tırnağımız kırıldı diye ağlıcaz çünkü o tırnaklara para ödüyoruz
Biz de kocası öder diyoruz ama @Frenk i aşamıyoruz bir türlü hayatı zehir etti bize. Paragöz dedi bizeAkıllı kadının tırnak parasını kocası öder.
Püüüüü. Bir an önce kurtulun o dertten de. Yazık yav. Kadın o kadar çalışacak yorulacak tırnak parasını ödeyecek bir de he? Yazık valla.
@fulffy sayende google a hediye yazinca forumsal cikiyor 🤣🤣Kadınları bu kadar sevmeyişinin altında sadece hediye sevmemiz mi yatıyor doğru söyle
Siz konunun çok farklı yerindesiniz…Biz de kocası öder diyoruz ama @Frenk i aşamıyoruz bir türlü hayatı zehir etti bize. Paragöz dedi bize
Canımız konunun orasına gelmek istiyorSiz konunun çok farklı yerindesiniz…
Ne kadar iş gibi olmayan iş varsa kadınlar çoğunlukta hakikaten.
Soruyorum hatuna nasıl geçiyor iş günün diye, "öldüm bittim çok yoruldum, şöyle oldu böyle oldu" diye bin türlü dert yanıyor. Yaptığı iş de mail atmak yazıcıdan çıktı almak ha. :)
Kabul edin hanımlar. Elbette tüm kadınlar böyle "uydurulmuş" işlerde çalışmıyor ama çoğunluğun durumu da bu.
kadınlar olmasa ekonomi çöker sektör biter hey gidi hey. Ekonomiyi canlı tutan biziz: )
Biz de kocası öder diyoruz ama @Frenk i aşamıyoruz bir türlü hayatı zehir etti bize. Paragöz dedi bize
Hep olmasın kuşkonmazım, arada bir mesela her günE hep hediye hep pahalı şeyler hep paralı adam ne diyeyim başka?
Sevgi saygı aşk mutluluk hepsi gözünüzde para demek bence artık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.