Çoğu zaman ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz, ben nerden biliyim. 😀@Nepenthe , bizler ne isteriz? : )
Herkes biliyor aslinda da olmayacak kişilerle çakışınca kafalar karışıyor benceSanki siz ne istediğinizi çok biliyorsunuz körler sağırlar birbirini ağırlar 😀
Çoğu zaman ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz, ben nerden biliyim. 😀
Hazır sigara molası vermişken yazıyım :)Peki sence ben ne istiyorum: ) var mi bi fikrin : ) Batman
Bir kere de nokta tespiti yapmasan olmaz mı :)Herkes biliyor aslinda da olmayacak kişilerle çakışınca kafalar karışıyor bence
Çoğu zaman ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz, ben nerden biliyim. 😀
Hazır sigara molası vermişken yazıyım :)
Anlayışlı olsun, gözü senden başkasını görmesin, nazik olsun, adam olsun, birazda eline yüzüne bakılır türden olsun 😀
Kara listeme aldım seni Süvarili.Kadınlar çok şey ister.
Bunu karşılasanda bir süre sonra yetmeyecektir! Yine memnuniyetsizliğini dile getirip,sıkıldığını söyleyecektir.
Çünkü; bunlar Kadın !
Uzak durun.
Asla ama asla memnun edemezsiniz
Kitap gibi okunmak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.