helal valla aynısını demişinevet şimdide konuyu okuduktan sonra ne kadar mükemmel bir araştırmacı erkek olduğumu kendime tasdiklemiş bulunuyorum.
İVAN OLM SEN GİBİSİ YOK.
helal valla aynısını demişinevet şimdide konuyu okuduktan sonra ne kadar mükemmel bir araştırmacı erkek olduğumu kendime tasdiklemiş bulunuyorum.
İVAN OLM SEN GİBİSİ YOK.
elbette, zaten düzgün bir insan evli insanlara yanaşmaz, aklından bile geçirmezKadın karaktersizdir.
Mutsuz bir kadın birazda iradesi ve karakteri bozuksa akla gelebilecek her kötülüğü yapabilir.elbette, zaten düzgün bir insan evli insanlara yanaşmaz, aklından bile geçirmez
Sana BAYILIYORUM ÖLÜYORUM SANA SjsjsjBen bu evli erkeklere çok üzülüyorum baksanıza nasıl da teselli ediyorlar kendilerini ah kıyamam kıyamam.
senin bayılıp ölmediğin biri varmı acabaaa çok merak ediom alam ya afadasdqweSana BAYILIYORUM ÖLÜYORUM SANA Sjsjsj
Aslında bayılıp öldüğüm sadece birisi var ama bu hatunlar da çok şeker :dsenin bayılıp ölmediğin biri varmı acabaaa çok merak ediom alam ya afadasdqwe
k1m o len merak ettim ^^Aslında bayılıp öldüğüm sadece birisi var ama bu hatunlar da çok şeker :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.