Soru Kadınlar Çok Mu Açık Giyiniyor?

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
Ben son derece bu konularda sessiz kalan, kimsenin hayatına karaşmayan bir tipim. Eşiminde ne giydiğine hiç karışmam mesela. Sizce günümüzde kızlar çok açık giyinmeye mi başladılar yoksa çağın gerektirdiği gibi mi giyiniyorlar?

Dediğim gibi ben giyinme konusunda kadın yada erkek fark etmeksizin yere uygun giyinmesi taraftarıyım. Ama bu sadece benim düşüncem yani başkası benimle aynı fikirde olmayabilir. Ama mesela denize bikini ile gitmek gerekirken düğünede abiye ile gidilir tam tersi olduğu zaman garip olur. Ben her şeyin yerinde güzel olduğunu düşünüyorum ama kimsenin hayatınada karışamam çünkü hayata bir defa geliyoruz kim nasıl yaşamak isterse öyle yaşasın.

Ama tabi bazı feministlerinde biz istediğimiz gibi giyincez sen bakmayacaksın aşırılıklarıda bana çok faşistçe geliyor 🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
şimdi ben moda bölümü okudum
Giyinmek ile giyinmemek aynı şey değil boyun bölgesi açık bel açık kısa giyilmiş bacaklar açık bu giyinmek değil
Gençlerin bir kısmı bence giyinmiyor
benim uyurken evde giydiğim kısa taytı sokakta giyiyor mesela bence çok çirkin o slim fit pantolonlar erkeklere kim tasarladı onu Allahım korkunç bişi
Bence herkes kendine yakışanı bulup giymeli boyunuza saç renginize teninize giden renkler modeller artık yapay zeka da var sorun önersin
Boynu kısa biri v yaka giymeli mesela boynu uzun gösteriyor
kısa boylu insanlar ayak bileğinden bantlı ayakkabı giymemeli mesela daha da basık gösteriyor gibi gibi bir sürü tüyo var yahu
o büstiyerler giymenin usulude o değil giyiyorlar eee üzerine ince güzel döküm döküm bi kumaş gömlek giy yakasını dekolte ver mesela
hele o fiziği çok güzel olup giyinemeyenler Allahhımmm gözlerim acıyor
Kalk Gidelim Olamaz GIF by TRT

Garga

Altın Üye
Açık giyinmek başkaydı iç çamaşırı ile geziyorlar kızlık zarları görünüyor artık o da varsa... Sadece kızlar da mesele değil erkekler de bir tuhaf oldu

• Beğen
Tepkiler: -a-

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
Erkekte kadında kesinlikle adabına uygun giyinmeli. Aşırı olmak erkek/kadın ayırt etmeden itici olmaya başlıyor. Sanırım slim fit erkek pantolonu giyenler kendilerine yakıştığını düşünüyor hele hele hayvan gibi ayak kası yapanlar giyiyor ya gül gül ölüyorum arkalarından 🤣

Küboo

🎈
Board Admin
Yok ya, sadece tartisiliyor "almanya da mayo ile geziyorlar kimse bakmiyor, türkiye de öyle mi " diye 🤭

Üst Alt
🎧 DJ Paneli