Günışığı

Platin Üye
Kadınlar Alfa Erkek mi Beta Erkek mi Sever? Gerçekçi Bir Bakış

Kadınların alfa erkek mi yoksa beta erkek mi tercih ettiği konusu forumlarda sıkça tartışılan bir başlıktır. Bu konuda net ve tek bir doğru yoktur çünkü her bireyin beklentileri, karakteri ve ilişki anlayışı farklıdır. Ancak genel olarak bakıldığında, kadınların belirli kişilik özelliklerine daha fazla önem verdiği görülür.

fabio GIF

Alfa erkek kavramı genellikle özgüvenli, lider ruhlu, kararlı ve sosyal olarak güçlü erkekleri tanımlar. Bu özellikler birçok kadın için çekici olabilir çünkü güven veren ve net duruş sergileyen kişiler ilişkilerde daha sağlam bir izlenim bırakır. Ancak burada önemli olan baskınlık değil, sağlıklı özgüvendir.

Beta erkek olarak tanımlanan profil ise daha anlayışlı, uyumlu, empati yeteneği yüksek ve destekleyici özellikler taşır. Uzun vadeli ilişkilerde duygusal güven, saygı ve iletişim ön planda olduğu için bu özellikler de birçok kadın tarafından değerli bulunur. Özellikle olgun ilişkilerde karakter ve davranışlar daha belirleyici olur.

Sonuç olarak kadınlar doğrudan “alfa” ya da “beta” etiketlerine değil; özgüvenli, saygılı, iletişimi güçlü ve kendini geliştirmiş erkeklere ilgi duyar. En etkili yaklaşım, başkası gibi olmaya çalışmak yerine kişinin kendi güçlü yönlerini geliştirmesidir.

Süreyya

Süper Mod
Ben olmusum bi alfa.
Beni anca bi omega paklar.

forumtutkunu

Elmas Üye
Ben olmusum bi alfa.
Beni anca bi omega paklar.
Hasta kurtlar en önden yürürmüş. Sürü kendisini hasta kurtlara göre ayarlarmış. Alfa kurtlar en arkadan 🤪 bazen alfalar en önden giderler yeni yollar için 🤪 bu karmşık bilgiler kurt sürüsüyle ilgiliydi . İzlediğim belgesellerden aklımda kalmış 🤪

rick

Bronz Üye
Dışarıda alfa, evde beta... böyle erkeklik bi harika..

Süreyya

Süper Mod
Hasta kurtlar en önden yürürmüş. Sürü kendisini hasta kurtlara göre ayarlarmış. Alfa kurtlar en arkadan 🤪 bazen alfalar en önden giderler yeni yollar için 🤪 bu karmşık bilgiler kurt sürüsüyle ilgiliydi . İzlediğim belgesellerden aklımda kalmış 🤪
Dogru.
Hasta kurdu yalniz birakmamak icin.
Kurtlarin muazzam bir birlik kodu var.
Aile birliği,sosyal birliktelikleri asiri gelismis.Kurtlar aile anlayisi ile yasar hiyerarşi anlayisi ile degil.
Hasta kurt genelde yasli kurt oldugundan mütevellit, köpegin maskarasi olmasin diye de olabilir.
Bu bir varsayim tabii.
Gelelim alfa teorisine.
Kurt familyasina adapte edecek olursak,sürünün güclü bir cifti vardir.
Bu cift organize ile sorumludur.
Sürüde bulunan diger kurtlar bunlara uyar.
Asiret gibi düsün.Büyüge saygi ve hürmet gibi.
Gelecek alfalarda genelde bu ciftden ürer.

Öte yandan;
Alfa olmak bu dönemde kendi kendi yetebilmeye evrilmistir.
Alfalar genelde yalniz yürür,kimseye bagli degildir.
Vurdum kirdim yiktim yaktim mentalitesinden cok uzak.

Alice

Platin Üye
Alfa erkek piyasası bitmiştir. Sırtını kadına dayayan. Kadının eteğinde tutan kısa pantolonlu lolipop yalayan korkak sünepe dişil enerjisi tavan. Kadın höt dese sesi kesilen erkekler çoğaldı gözümüz aydın. Biz mi sizi böyle yaptık içinizde mi vardı hep merak etmişimdir '))) kadınsılık meyilli erkekler

Üst Alt