MasumFazla zekisi iyi degil dimiii
Sorana kadar aç gitsinKonunun erkek versiyonu ne zaman açılır tahminen :)
Hadi ama daha yaratıcı olsanıza merakla bekliyorum cin cin göstergeleri![]()
beni şaşırtacak bir mesaj görene kadar bombayı patlatmamgerci senden Marjinal bir crvap bekliyordum : )
Belkide yok o yüzden açılmıyordurSorana kadar aç gitsin![]()
Sevgisiz mi kaldın sen ya bu kadar kötü düşünce ile nasıl yaşıyorsunSaçlarım çok değerli kadınların tripleriyle uğraşamam arkadaşlarçok düşünenler bile evde kalmışlar
çekemem öyle çileyi
net olun, olduğunuz gibi sizi seven biri çıkacaktır
ananıza bakmayacaktır kendi konforu daha önemlidir. Zengin koca arayın yormayın insanları ya
Yemişim aşk meşk yalanlarını![]()
Fazla zekisi iyi degil dimiii
yani çok zeki iyi olur mu he sevişmekten başka konuşabilieceğin iki kelam olur, ne yapacağını bilir filan işte, ancak kadın kadındır, en zekisi de en aptalı da uğruna bir şeyler göze alabilecek adama aşık oluyorkadınlar dürtüsellikten hoşlanıyor, pembe gözlükler takmaya bayılıyor.
pembe gözlükler takmaya bayılıyor.
hepsi degil , zeki kadinlarin pempe gözlügü olduguna inanmam aslinda : )
Feminist oluyor ablalarim 35 ne kadar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.