46 buldum inş yanliş değildir fmxm muhteşem matematiğimleBenimsiki yolun yarisinin 8 eksiginin iki katinin 9 da birinin 40 fazlasi.
Usenmedin hesapladin mi chan nerde bizim zamanimizdaki tembel gençlik.46 buldum inş yanliş değildir fmxm muhteşem matematiğimle
Hesaplamaya değil de problemi doğru mu yazdın gerçekten diye anlamak için üşenmeden yaptim fmxmUsenmedin hesapladin mi chan nerde bizim zamanimizdaki tembel gençlik.
Bu konuda birbirimizi tamamlayabiliriz chen bir gece seninle sabaha kadar problem cozebiliriz. Gunduze ne oldu diye sorarsan. Bana ilham gece geliyo :)Hesaplamaya değil de problemi doğru mu yazdın gerçekten diye anlamak için üşenmeden yaptim fmxm
Çünkü bana çözmekten çok problem kurmak zor gelir
Bana mantığını öğretebilirsinBu konuda birbirimizi tamamlayabiliriz chen bir gece seninle sabaha kadar problem cozebiliriz. Gunduze ne oldu diye sorarsan. Bana ilham gece geliyo :)
Problem olusturmanin mantigina x ersek. İki X kare arti iki xy arti iki y kare den sonuc 2 .Bana mantığını öğretebilirsin
Simbat erkek yalnız hacı...Benimsiki yolun yarisinin 8 eksiginin iki katinin 9 da birinin 40 fazlasi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.