iyi ki 90lar çocuğuyum ama şimdikiler ot gibi telefon başında büyüyorBugün istop oynayalım deseler oynarım ne büyümesi ya![]()
iyi ki 90lar çocuğuyum ama şimdikiler ot gibi telefon başında büyüyorBugün istop oynayalım deseler oynarım ne büyümesi ya![]()
ben 80 ler 90 ları az aşağılamazdık hey gidi aa 90 lı mısın diyeiyi ki 90lar çocuğuyum ama şimdikiler ot gibi telefon başında büyüyor
Şimdi biz 90lilara kurban olun jxdjjdjdben 80 ler 90 ları az aşağılamazdık hey gidi aa 90 lı mısın diye![]()
2000liler atanıyor üniversiteyi bitirmeyi bırakben 80 ler 90 ları az aşağılamazdık hey gidi aa 90 lı mısın diye![]()
olayım balım olayım ya hemide ne olayımŞimdi biz 90lilara kurban olun jxdjjdjd
80ler diyebilmen icin 70lerde dogman lazim sen de 90lar cocugusun cjdjdben 80 ler 90 ları az aşağılamazdık hey gidi aa 90 lı mısın diye![]()
Oraya virgül koymamış.80ler diyebilmen icin 70lerde dogman lazim sen de 90lar cocugusun cjdjd
jfjdjdhd tamam işte ben de onun 90 lar çocuğu oldugunu soyluyorum fjdjfjsj nerede ters düştük acabaOraya virgül koymamış.
Ben 80ler çocuğuyum, 90lilarla az dalga geçmedik diyor yav...
Şimdi düşündüm de aslında senin cümlende bir bozukluk var, ne dedin öyle sen djdjdjfjdjdhd tamam işte ben de onun 90 lar çocuğu oldugunu soyluyorum fjdjfjsj nerede ters düştük acaba
fndjdjfhdhdh yaaa chdhdhdhdŞimdi düşündüm de aslında senin cümlende bir bozukluk var, ne dedin öyle sen djdjd
Bence zıbaralim djdjdjdfndjdjfhdhdh yaaa chdhdhdhd
bak şimdi @nunu 80 lerin sonun da dogdu için kendine 80 ler çocuğu diyor ben de diyorum ki 80 ler çocuğu olmak için çocukluğu 80ler de geçirmek lazım yani 70 lerin sonlarında doğmuş olmak lazım fjsjdjhd yada uykum var bilmiyorum fjdnfn
makul öneri cjdjjfjdBence zıbaralim djdjdjd
Yas kac sormasi ayip...:)Benim için problem yok sorabilirler.
Aynen neden sıkıntı olsun ki saçma bir takıntı bencede. Kadınlar yaş alıyorda erkekler almıyor mu ?
37 efendimYas kac sormasi ayip...:)
Hmm zaten yazmissiniz efenim ben sadece her soruldugunda asagiya iniyormu diye denemebk istedim. Yasasin istikrar.37 efendim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.