xd
Tamam, arada beni de sevmeyi unutmaoruç değilim burcum boga olduğu için uyumayi severim
Neden kovuldum ki şimdi 🙄Ben de grafikerim ondan sordum ya uyu sende hadi. D
yaaa ihale bana kaldı@nunu senin yuzunden konum amaci disina cikti bu arada. D
Halinin altina supur diyorsun yani ajshshyaaa ihale bana kaldıBaşlığı değiştir acil
oyun oynayan kadınlara yaş sorulur mu yap bak 0 sorun kdjnfgdfg
Yapmadığımız iş mi nolcak ki 🤣Halinin altina supur diyorsun yani ajshsh
Hayatım ordan on numara da burdan bom💩 yanına gelip ordan bakmak istiyorumAh @Barbara yi ne kiskaniyorumm anlatamamm
işte dürüst bir postyaşlanmak hissi bizi sarsıyor.
hep çıtır hissetmek istiyoruz, ne var? 🥴
diğer adım 😏işte dürüst bir post
dimiBana göre her yaşın ayrı bir güzelliği var, zerre takmıyorum yaş meselesini.
Takılacak ne var, onu da anlamıyorum şahsen.
bana abla diyorlar artıkyaşlanmak hissi bizi sarsıyor.
hep çıtır hissetmek istiyoruz, ne var? 🥴
Nabza göre şerbet yapma. 😒
büyümek istemiyorummmbana abla diyorlar artıkyaşlandım be makarasını yapar geçerim yaşım sarsmıyor beni
Fit olamamak canımı sıkıyor fit olunca da yemek yiyememek.
Lanet olası ikisi arasında sıkıştım![]()
Bugün istop oynayalım deseler oynarım ne büyümesi yabüyümek istemiyorummm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.