pişirdiğin yemekleri marioya yedirirsin işte lkjndfkg sahur kaçıyorBu altın değerindeki bilgiyi ölümüne saklayacağım djdjjd
pişirdiğin yemekleri marioya yedirirsin işte lkjndfkg sahur kaçıyorBu altın değerindeki bilgiyi ölümüne saklayacağım djdjjd
Ben twitch yayinlari yapiom bigun konu acicam yayin acinca izlemeye gelirsiniz forumca.sayılır mı mario cat chene atayım bi oynasın daha elini sürmez ben baya ilerlemiştim bitti mi hatırlamıyom
https://www.cat-mario.com/
öff sunu oynayan yayın açsın izlerim saatlerce öyle severim![]()
Aşk olsun, artık yemek oyunlarından sonra silah oyunlarına geçtim ben!pişirdiğin yemekleri marioya yedirirsin işte lkjndfkg sahur kaçıyor
Eneee çok güzel olur be!Ben twitch yayinlari yapiom bigun konu acicam yayin acinca izlemeye gelirsiniz forumca.
Bilgi altin degerinde olmayabilir ama oyun turu gercekten oyle. DBu altın değerindeki bilgiyi ölümüne saklayacağım djdjjd
Ben en son atari oyunlarinda zevk alıyordum oyunlardan, şimdi olsa şimdi bile oynarım...Bilgi altin degerinde olmayabilir ama oyun turu gercekten oyle. D
Valla beni listeye ekle kesin gelirim.Ben twitch yayinlari yapiom bigun konu acicam yayin acinca izlemeye gelirsiniz forumca.
hangii pubgAşk olsun, artık yemek oyunlarından sonra silah oyunlarına geçtim ben!
Çok güzel karakter geliştirdim ve herkesi öldürüyorum...
Düşün pc olsa neler yapacaksınTelefondan bullet echo djjddjddj
PC'deki tek işim photoshop olur benim yea shsjsDüşün pc olsa neler yapacaksın![]()
Saatler dekupe yapiosun yani sjsjdj o oyun sayilmaz amaPC'deki tek işim photoshop olur benim yea shsjs
Biri tercüme etsin, aynı dili konuşmuyoruz şu an djsjdjdSaatler dekupe yapiosun yani sjsjdj o oyun sayilmaz ama
Amin.gamer bir sevgili nasip olur mu
ben uyudum çocuklar
aksam 5 qibi kalkarim grs
Hiç kalkmasaydin yavrum, orucu böyle mi geçiriyorsun yoksa sen djdjdjdgamer bir sevgili nasip olur mu
ben uyudum çocuklar
aksam 5 qibi kalkarim grs
Ksjdjdjjd ps kullanmiyormusun sen? Dekupeyi biliyorsundur diye dedimBiri tercüme etsin, aynı dili konuşmuyoruz şu an djsjdjd
Beni neden her konuda böyle cahil hissettiriyorsunuz bugün?! AsdfhsgsgKsjdjdjjd ps kullanmiyormusun sen? Dekupeyi biliyorsundur diye dedim
oruç değilim burcum boga olduğu için uyumayi severimHiç kalkmasaydin yavrum, orucu böyle mi geçiriyorsun yoksa sen djdjdjd
Ben de grafikerim ondan sordum ya uyu sende hadi. DBeni neden her konuda böyle cahil hissettiriyorsunuz bugün?! Asdfhsgsg
Eskiden kullanıyordum, bütün forumların grafiklerini ustlenmistim, artık emekli oldum..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.