Pek azarlamaz böyle şeylerde hatta en rahat ve gevşek forumdur burası jdjdjddjjddeme ya lkdfngkdfg
Pek azarlamaz böyle şeylerde hatta en rahat ve gevşek forumdur burası jdjdjddjjddeme ya lkdfngkdfg
Ben de zaten yemek yapma oyununu görünce dahil oldum, geri kalan kısımda seninle aynı kaderi paylaşıyorum bebeğim jdjdjddhYa ben hiç anlamıyorum neler konuştuklarını
Bayramdan bayrama ninesinde toplanan çocukların yeni nesil bişiler konuşurken o ninenin attiği boş bakıştan atıyorum sayfaya çıkıyorum 🚬
Ondan güzel zaten ben eşkiye üye oldum milletle kavga ede ede kaç gündü bilmemde banlandım sanırım yıllar yıllar öncePek azarlamaz böyle şeylerde hatta en rahat ve gevşek forumdur burası jdjdjddjjd
ben diyetteyim ben sadece fıstık yesem olur muAma çok tatlı heyecanli konuşurlar torunlarımla gurur duyuyorum bakışı atıp mutfağa baklava koymaya gidiyorum anneleri görmeden yedirmem lazım nine olmak bunu gerektirir
Burası şey değil mi ya.. böyle çekirdek ailenin yönettiğini bir restoran gibi.Ondan güzel zaten ben eşkiye üye oldum milletle kavga ede ede kaç gündü bilmemde banlandım sanırım yıllar yıllar önce
Çok kasıntı ortam herkes bilir kişi falan ay çekemem zaten gelmişim stres atacam iki eğlenecem fırrık fırrık tipler
@Klaus uyudun mu?
Ben uyumadım da. .s
Olmaz olmaz ooolmaz ninesinin evine gidip göbeği burnuna değmeyen torun düşünemiyorumben diyetteyim ben sadece fıstık yesem olur mu![]()
Ayrılma gözümün önündenburdayim .f
Butik Cafe ayarında bu yüzden çok seviyorumBurası şey değil mi ya.. böyle çekirdek ailenin yönettiğini bir restoran gibi.
Biz bize çok güzel<3
Bana da sabah ezanında pişi hazırlardı kurban olduğum, çok özledim.Olmaz olmaz ooolmaz ninesinin evine gidip göbeği burnuna değmeyen torun düşünemiyorum
Ben anneannemden öyle gördüm o sofradan kaçamazsın (Rahmetli gecenin kaçinda mantı bile açardi sırf mutlu olayım diye :'( )
burdayim tamam .fAyrılma gözümün önünden
@AdrasteiaYa ben hiç anlamıyorum neler konuştuklarını
Bayramdan bayrama ninesinde toplanan çocukların yeni nesil bişiler konuşurken o ninenin attiği boş bakıştan atıyorum sayfaya çıkıyorum 🚬
Çekirdek aile forumumuza hoş geldiniz efendimBurası şey değil mi ya.. böyle çekirdek ailenin yönettiğini bir restoran gibi.
Biz bize çok güzel<3
Caylakmiydin, yazarmiydin?Ondan güzel zaten ben eşkiye üye oldum milletle kavga ede ede kaç gündü bilmemde banlandım sanırım yıllar yıllar önce
Çok kasıntı ortam herkes bilir kişi falan ay çekemem zaten gelmişim stres atacam iki eğlenecem fırrık fırrık tipler
O sondaki kaçış muhteşemdi asdfgsgssgsgÇekirdek aile forumumuza hoş geldiniz efendim
şurdan biraz burç yorumu biraz eğlence biraz samimiyet biraz konu trollemece az müzik sahur kaçıyo la afk
sayılır mı mario cat chene atayım bi oynasın daha elini sürmez ben baya ilerlemiştim bitti mi hatırlamıyom@Adrasteia
Mario oyununun daha zor ve daha fazla silah kullanilan oyunlardan bahsediyoruz.
Youtube'a 15 souls like game yazip 2 dakika bakip fikir edinebilirsiniz. Tesekkurler aksjjdjd
Bu altın değerindeki bilgiyi ölümüne saklayacağım djdjjd@Adrasteia
Mario oyununun daha zor ve daha fazla silah kullanilan oyunlardan bahsediyoruz.
Youtube'a 15 souls like game yazip 2 dakika bakip fikir edinebilirsiniz. Tesekkurler aksjjdjd
çok hızlı silindim çaylaktım yaniCaylakmiydin, yazarmiydin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.