bir janna efsanesiefsanesin valla
Rüzgar tanrısı fififi füfüfü

bir janna efsanesiefsanesin valla
Anlamayanlar kısmındayım500 k janna
Anlayanlar beğendi bile.
Anlamayanlar bu ne diyor diyor...![]()
Tahmin edebiliyorum.Anlamayanlar kısmındayım
Yapıyoruz bu sporu keşke para kazandıran oyunları oynasamgamergirl nunu xd
Klaus gelmiyor ki oynayalım ben moba oyun oynuyorum.Ne oyunu oynuyorsunuz ya?
Ben de telefondan saçma sapan oyunlarla takılıyorum djdjdjdjKlaus gelmiyor ki oynayalım ben moba oyun oynuyorum.
Gerçi her türlü oyun yüklü pcde15 20 oyun var canım ne isterse oynuyorum.
Alcatraz sağ olsun geldi onla baya oynadık lol iyide oynuyor ha![]()
Gecen bir paylasim gordum csgo da 5000k ya skin satiyor adamlar.Yapıyoruz bu sporu keşke para kazandıran oyunları oynasam
arkadaşlarım item düşürüp para kasıyor
Ben hep amelelik![]()
benim kankiler işte düşürüyorlar dandik yükseltme deniyorlar bugun 1600 tl aldı arkadaşım dolar değeri aklımda kalmadı 3850 mi ne satışı vardı.Gecen bir paylasim gordum csgo da 5000k ya skin satiyor adamlar.
Hangisi seversem yüklerimBen de telefondan saçma sapan oyunlarla takılıyorum djdjdjdj
He ben oynamiyorum ben souls like ya da metroidvania tarzi oyunlar oynuyorum rekabetci olarak en fazla dovus oyunu oynuyorum ama oynayan arkadaslarim var csgobenim kankiler işte düşürüyorlar dandik yükseltme deniyorlar bugun 1600 tl aldı arkadaşım dolar değeri aklımda kalmadı 3850 mi ne satışı vardı.
Sabah akşam bir site üzerinden görev yaparak cs oynuyorlar. Cs arayüzünden aratmıyorsun oyunu yani.Site ismini unuttum ilgini çekerse sorarım.
Ben moba oyuncuyum başarılı değilim ya cs vb oyunlarda
League of legendste varmış sitede ama yabancı serverda oynaman lazım.
Geçsem mi diye düşünmüyorum desem yalan olur.
Aylık bilmem kaç win al görevi yapıp bile para kazanıyorlar.
o tarzlar ne la valla bilmiyorum ben bir bakıym google abiden neymiş o yaHe ben oynamiyorum ben souls like ya da metroidvania tarzi oyunlar oynuyorum rekabetci olarak en fazla dovus oyunu oynuyorum ama oynayan arkadaslarim var csgo
Ben orada cafeland mı gördüm?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.