Sen sahur öncesi abdestlen. İftarın zor geçer. 🤣Kadın yalamaları diye okudum.
Saat geç oldu ondan herhalde.
Neyse yalanlara gelecek olursak, kadınların ağzından çıkan 10 kelimenin 9 u yalan 1 i ise şüpheli. Ehehehe :)
Yanıldığı tek konu yok bu adamın :)Kadın yalamaları diye okudum.
Saat geç oldu ondan herhalde.
Neyse yalanlara gelecek olursak, kadınların ağzından çıkan 10 kelimenin 9 u yalan 1 i ise şüpheli. Ehehehe :)
Offf bu cok tehlikeli 😁Yok birşey.
Hemen kaç 🤪 yok birşeyim hayatım diyorsa birde ölü taklidi yap😂😂😂Offf bu cok tehlikeli 😁
Bu en iyi kacis yolu gibi görünüyor evet 😁Hemen kaç 🤪 yok birşeyim hayatım diyorsa birde ölü taklidi yap😂😂😂
Bak direkt yok birşey diyorsa öfkelidir yine sakinleştirme şansın vardır. Ama devreye sakince yok birşey hayatım giriyorsa😂😂😂 sen ülke, kıta ne varsa değiştir 😂Bu en iyi kacis yolu gibi görünüyor evet 😁
Zorunlu yurtdisi seyehati yani😁Bak direkt yok birşey diyorsa öfkelidir yine sakinleştirme şansın vardır. Ama devreye sakince yok birşey hayatım giriyorsa😂😂😂 sen ülke, kıta ne varsa değiştir 😂
Susmaları daha tehlikeli diye biliyordum ama (:Hemen kaç 🤪 yok birşeyim hayatım diyorsa birde ölü taklidi yap😂😂😂
Bence orda direkt kendini yok et😂Susmaları daha tehlikeli diye biliyordum ama (:
Canınız sağolsun sizinBence orda direkt kendini yok et😂
Şuan çok iyi geldin de mi yalanmış🥺🥺"daha önce hiç" ile başlayan nerdeyse tüm cümleler.
çok ucuza aldiğni iddia ettigi heran
bi de şey var "bana çok iyi geliyorsun "
ama hakkini vereyim çok güzel yalanlar 😅
gözler de tam öylee açikmiş britiish gibi 😅 , yalanmış 🚬Şuan çok iyi geldin de mi yalanmış🥺🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.