Teşekkür ederim sevgili Süreyya, çok motive edici .)Velevki hanim, inanin hic göstermiyorsunuz.
Teşekkür ederim sevgili Süreyya, çok motive edici .)Velevki hanim, inanin hic göstermiyorsunuz.
hala inanamiyorum benden 22 yaş büyük olduğuna .)Öyle sanıyorum ki buranın en yaş almış üyesi benim :)
(46)
Oğlumla yaşıtsın:))))hala inanamiyorum benden 22 yaş büyük olduğuna .)
saka yapmistim ya 30kusur yaşım:)))Oğlumla yaşıtsın:))))
keşke olgun bireyleri daha çok etrafımızda görebilsek bize her konuda rehber olabilseler laksdjlaOğlumla yaşıtsın:))))
Devrik lider gibi hissettim kendimiVay be yaşlanmışım oyumu kullandım gelecek seçimlerde @HolySpectre yi devirip forumu ele geçirmek için hamlelere başlayacağım teşekkür ederim kaos kazanacak ama ben kazandığımda forum biter kesin fjnx
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.