Kablo hırsızlığı yaparken akıma kapılarak öldü

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Kablo hırsızlığı yaparken akıma kapılarak öldü​

Konya'da, elektrik trafosundan kablo hırsızlığı yapmaya çalışırken akıma kapılan bir kişi hayatını kaybetti​

Olay, merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesi Fevzi Halıcı Sokakta bulunan park içerisindeki elektrik trafosunda yaşandı. Gece 01.30 sıralarında 25 yaşındaki Abdurrahman D. trafodan kablo hırsızlığı yaparken elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan şahıs beraberindeki B.D. tarafından araçla götürüldüğü Konya Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti

scope

Bronz Üye
Tekirdag'da da internet kablolarini caliyolar surekli 2-3 hafta internet kesiliyo

Karantina

Gümüş Üye
affetmesin su testisi su yolunda kırılır
Artık affolur mu olmaz mı bilmiyorum elbette lakin ne olursa olsun ben yinede insan hayatinin bir miktar kablodan daha degerli oldugunu dusunuyorum , elbette hırsızlık adi bir suç fakat ölüm başka bir hadise.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Artık affolur mu olmaz mı bilmiyorum elbette lakin ne olursa olsun ben yinede insan hayatinin bir miktar kablodan daha degerli oldugunu dusunuyorum , elbette hırsızlık adi bir suç fakat ölüm başka bir hadise.

Mal canın yongası,insanlar başkası çalıp ederinden daha ucuza gitsin diye çalışıp kazanmıyor

S

`Sentinus ☬

İnsanlar iyice manyaklaştı.
Kardan adamı bile çaldılar.
Başka ülkede yaşayamam.

Üst Alt