Bunu netflix de önermisti bana..Bende bugün yarın izlemeyi planladığım bir mini dizi var. İlgini çekerse adı DOPESİCK. OxyContin'in üretici firma tarafından hazırlanan ilacın nasıl pazarlandığını ve ilacın insanların hayatını nasıl etkilediğini anlatıyor.
Konu ağrı kesiciden bağımlılık olunca çok merak ediyorum. Bizi nasıl kandırmışlar bakmak istiyorum. Geçtiğimiz hafta Another Round izledim. Sakin, hızlı akmayan filmler seviyorsan güzeldi. Yoksa izleme sıkar:)Bunu netflix de önermisti bana..
Ama o covid asilarindan olusan travmayi halen atlatamadigim icin, izlemeyi erteliyorum sürekli..
Not:asi olmadim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.