İyi ki canım benim 😘Teşekkürler burçdaşimmmmm iyi ki yay doğduk
İyi ki canım benim 😘Teşekkürler burçdaşimmmmm iyi ki yay doğduk
O zaman hemen üst katımıza taşinmalısın çiçeğim ya da ben oraya mi gelsem 🤗Bazen mi.. @Barbara yı ne kadar kiskaniyorum bilsen :)) 😘
Ya @Chen 'de mi aralikta dogdu heheh
Şaka bir yana nice senelere. Aslında zamanin ilerlemesi pek insan vucuduna iyi geliyor denemez ama su an yasadigin hayatin uzun yillar mutlu gecmesini diliyorum ben.
Yaşadigini hissettigin an dogdugun gun degil mutlu oldugunu hissettigin zamandir. En azindan ben oyle dusunuyorum. Dilegimide o yonde kullaniyorum (:
Baaak öğrenmişsin forumu bu gönderi çok aşağilarda kalmişti bulmuşsunChen'i chok cheviorumm
Bi ben öğrenemedim 😊Baaak öğrenmişsin forumu bu gönderi çok aşağilarda kalmişti bulmuşsun
![]()
Sen de iyi çözmüşsünBi ben öğrenemedim 😊
Senden müthiş lider olur. Ya da tarikat kur müritlerin olalım.Sen de iyi çözmüşsün
Gücü tek kişinin eline vermeli oluşumlara karşiyim adaletten uzak oluyorSenden müthiş lider olur. Ya da tarikat kur müritlerin olalım.
BulalımGücü tek kişinin eline vermeli oluşumlara karşiyim adaletten uzak oluyor
Fakat kendime uygun Bi tarikat ismi bulursam jfjdjd neden olmasın
Yok be öğrendin sende ne var zatenBi ben öğrenemedim 😊
Atmasyon başlatıyorumBulalım
😎Atmasyon başlatıyorum
Chencath
@Chen
Sen tarikat kursan nolur kedileri mürid yaparsın ıslak mama partisi verirsiniz.🤣🤣🤣🤣🤣
Dip not:Max kötülük köpeklere kış demek 🤣🤣🤣
Yaaa köpekleri de çok seviyorum ama bazılarından korktuğum için uzaktan gözlerimle severek yetiniyorumAtmasyon başlatıyorum
Chencath
@Chen
Sen tarikat kursan nolur kedileri mürid yaparsın ıslak mama partisi verirsiniz.🤣🤣🤣🤣🤣
Dip not:Max kötülük köpeklere kış demek 🤣🤣🤣
Teşekkürler @Johns hepimiz için güzel bir sene olsun artıkAaa çen doğmuş nice güzel senelere ((:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.