ırkçı şeyler yemiyorum tşk ederim.Nr tseadüf tam da cikardim deepfreezden dondurma..nogger sever misin
Maras demeyi biliosun amaırkçı şeyler yemiyorum tşk ederim.
ben beyaz tercih ediyorum zaten
maraş ayrı n*gger ayrıMaras demeyi biliosun ama
Hangisi daha cabuk erir..?maraş ayrı n*gger ayrı
kaşar ?Hangisi daha cabuk erir..?
ırkçı şeyler yemiyorum tşk ederim.
ben beyaz tercih ediyorum zaten
Terbiyesizkaşar ?
O nasıl dondurma öyle? Kalçada mı eriyor?Şogöttenli dondurma var : )) hemen dağıtayım 😂🤣
offf. ısıırrııma sdaksjdŞogöttenli dondurma var : )) hemen dağıtayım 😂🤣
ne ? hangisi erir dedin söyledimTerbiyesiz
ne ? hangisi erir dedin söyledim![]()
hangisi daha çabuk eril peki sen söyle ? lasdkalsderil diye okumaliydin
Onu da @Chen cevaplasin..hangisi daha çabuk eril peki sen söyle ? lasdkalsd
Maraş dondurması daha eril. Kopmayan sağlam yapısıyla dişlenir, yalanır, saatlerce yalanır emilse de küçülmez Süreyyacığım keçi sütünden yapıldığı için besleyiciliği daha yüksek tadı damakta uzun süre kalırOnu da @Chen cevaplasin..
Zeki insanin hali baska ya..Maraş dondurması daha eril. Kopmayan sağlam yapısıyla dişlenir, yalanır, saatlerce yalanır emilse de küçülmez Süreyyacığım keçi sütünden yapıldığı için besleyiciliği daha yüksek tadı damakta uzun süre kalır
Videoyu çeken kişi soruyu Cevaplayan kişi ZatenYok video yu çeken
Yani şimdi bir kadın ile bir erkek iyi vakit geçiriyorsa sevgili olması şartmıymışşş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.