Tam avatarini hatirlatan bir anime var. Hatta karakterin kullandigi silahlar avatarindaki silahlar;
Ekli dosyayı görüntüle 10560
Sarisini yok valla karakterin saci boyle. DBunu , etiketleyim , Sarisin olanida var mi : )
Sarisini yok valla karakterin saci boyle. D
hala zor adminiz .dTamam yinede etiketledim : ) Tskler zor admin : )
hala zor adminiz .d
yetkililere zorluk çıkaran admin falan de bari bir senaryosu olsun öskldnfksjdfnkesinliikle: )
yetkililere zorluk çıkaran admin falan de bari bir senaryosu olsun öskldnfksjdfn
sorsalar ne zorluğu var cevap olmayacak
yahu merak etmeyip biat ederlerse duruma , ben hiç yoktan herkesin gözünde zor admin olucam. Kimse sorgulamayacak ama ben istemsizce boşuna zor admin olarak dillerden dillere kuşaklardan kuşaklara tarihin bir dikdatörü olarak geçmiş olucam.olmaz : ) merak etmeleri daha güzel olur.
yahu merak etmeyip biat ederlerse duruma , ben hiç yoktan herkesin gözünde zor admin olucam. Kimse sorgulamayacak ama ben istemsizce boşuna zor admin olarak dillerden dillere kuşaklardan kuşaklara tarihin bir dikdatörü olarak geçmiş olucam.
Sonra beni tarihle yargılayacaklar ldksjfalksjfakldısj bu ne ileriye dönük bir suikast skdjfhskdjfskdfj
alksjalksdalsdk kahretsin , intikamım acı olacak: )) aldin mi simdi basina belayi : )))) lksdjf
alksjalksdalsdk kahretsin , intikamım acı olacak
burç yorumunda gördüğüm için o yöntemi çoktan elemiştim zate kjdsfksdjfFüze atman gerek : ))
( fazla iddali konusmayimda :) )
burç yorumunda gördüğüm için o yöntemi çoktan elemiştim zate kjdsfksdjf
ummadığın bir şekil de saldırıcam ksajdfskdjhfsjkdfh
iyi geceler mi usta erkeklerin bir birine verdiği bir teselli mizansenidir .d amacı oYa bu konunun basinda ki Erkeksel nedir parantez icinde : ) ne anlama gelior
iyi geceler mi usta erkeklerin bir birine verdiği bir teselli mizansenidir .d amacı o
hemcinslerime özel açmadığımın canlı örneğisin paylaşım yapıp yazabildiğine göre .d emin misin?sanki hemcinslerine acmis gibi konu olmus burasi : ) ben kabul edemem..
bak diorum, diktatör zor admin diye : ) kabullenmiorsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.