Üyeliğim aktif değilse, aktif; aktif ise mesajlarimi moderatör onayı beklemeden yazmak dilerim.
Ben zurnadurumm.
2 m ile.
Ben zurnadurumm.
2 m ile.
hoş geldin, severiz.
Hg niye 2 m
Forumlara pek uzak bir içerik yazış tarzın yok hangi meltem attı sen bu tarafa zurnacım
İyi yapmışsın benimde o dönemlere dayanıyor, tekrar hoş geldinHatırlıyorum da, 2005 yada 2006 sezonu olması lazım İngiltere premier lig maclarinin tv8'de yayınlandığı donem.
Belki biraz daha ileri bir tarih, çok emin olamadim.
O vakit başladım forumlara ve hala buralardayim ara ara.
HgÜyeliğim aktif değilse, aktif; aktif ise mesajlarimi moderatör onayı beklemeden yazmak dilerim.
Ben zurnadurumm.
2 m ile.
Hg
2m=2*m ise
zurnaduru2m diyebiliriz
2m=1m +1m ise
Zurmadurumeme de diyebiliriz
2m= 3m-1m ise
O zaman zurnaduru 3m-1m de diyebiliriz
Zurnaduru ye x dersek
O zaman x*(3m-1m) =xmeme esittir
Denklem gibi nik.
İyi forumlar
AminnnnnnnÜyeliğim aktif değilse, aktif; aktif ise mesajlarimi moderatör onayı beklemeden yazmak dilerim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.