renk körü nan o
test yap dedim onu bile yapamadı bi konuda
teknik servisin yanlışlıkla sildiği konular burdan kayseriye yol oldu gfgfgshjdkl
biz deyince inanmıyosun amaDosya okadar büyük ki olmuyor
![]()
bundan sonra oto radyo olsun diyenler fav ghghsfjkoto radyoda arkadaşlar ben kapatalı 10 dakika oldu, iyi geceler
oto radyoda arkadaşlar ben kapatalı 10 dakika oldu, iyi geceler
Katılıyorum. Pilavcıyla omuzlaşmasaydık iyiydi de.Emegine saglikk ivancimmm, ben şahsen cok eğlendim 🤩🤩🥳🥳🥳
@ivan divandelen ben azıcık kestirmişim, sonuna yetişebildim. Senin Yayınlarının eğlenceli olduğunu daha önceki dönemden biliyoruz efenim 🍆
Evet efenim, dilerseniz size de bir tane verebilirimPatlıcan ivan bey e mi?
Evet efenim, dilerseniz size de bir tane verebilirim
![]()
BU diye hitap ettiğiniz için bir miktar kırıldım sevgili @Freya hanım. Diğer hemcinslerimi bilemem ama, mahallede bana adımla seslenmezler. Centilmen diye seslenirler banaBurdaki erkekler hep mi böyle centilmen? :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.