Ters psikoloji yi abartma yolarlar :) tehlike var tehlikeee :)Hepsini bir araya toplasan gerçek bir kadın etmez, gelsinler :)))
Ters psikoloji yi abartma yolarlar :) tehlike var tehlikeee :)Hepsini bir araya toplasan gerçek bir kadın etmez, gelsinler :)))
Tırnağı kırılınca kıyamet kopran tiplerden mi bahsediyorsun snmsmsTers psikoloji yi abartma yolarlar :) tehlike var tehlikeee :)
O tırnaklar senin etinin içinde kırılmasın :) ben çıkartamam bak en başta söyleyim :)Tırnağı kırılınca kıyamet kopran tiplerden mi bahsediyorsun snmsms
Abartmayın şunları :))
Ona yağmurlu günde su yok bana deve dediO tırnaklar senin etinin içinde kırılmasın :) ben çıkartamam bak en başta söyleyim :)
@Fluffy çay bar diyordu papatyadır inşallah sana da dökelim :)
O kadar uzun musun sen?Ona yağmurlu günde su yok bana deve dedi
Değilim beni gözünde büyüttüO kadar uzun musun sen?
Topuklu ayakkabı falan kaymıştır belki hesabaDeğilim beni gözünde büyüttü![]()
Deve bul dedim devesin demedim. Ortadoğu kafası işte hep bir mağduriyet yaratma çabasıDeğilim beni gözünde büyüttü![]()
Taşla kovalarız vallahi yakalarsakta......... alimallah allah korusun..Şimdi anladım uzaylılar neden hep amarakaya iniyor
azıcık amerikalı olun yahu bize de gelsin uzaylılar
Çok geçmiş olsun yaniOzlemesine gerek yok .
Aynı binadayız 5. Katta oturuyor.ben 1. Kattayım. Bina aynı daire ayrı
iyi akşamlar yorumları okuyup görüyorum. Şuan müsaitim. Cevap verebilirim . Dışarıdaydım alışverişte isim çoktu. 😃 şuan benden musade isteyip yukarıya annesinin yanına çıktı 👍🏻Çok geçmiş olsun yani
Kolay gelsin, ben yeni yazdım zaten. Kayınvalidenize hürmetleriyi akşamlar yorumları okuyup görüyorum. Şuan müsaitim. Cevap verebilirim . Dışarıdaydım alışverişte isim çoktu. 😃 şuan benden musade isteyip yukarıya annesinin yanına çıktı 👍🏻
içine doğmuş gibi . 😃Kolay gelsin, ben yeni yazdım zaten. Kayınvalidenize hürmetler
Aynı anda geldik belki deiçine doğmuş gibi . 😃
TesadüfAynı anda geldik belki de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.