İstanbul'da beş ilçedeki bazı yollar kapalı

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
İstanbul’da bisiklet yarışı ve koşu nedeniyle beş ilçede bazı yollar trafiğe kapatıldı.

L’Étape Türkiye by Tour de France bisiklet yarışı bugün (20 Eylül) koşulacak.

1000018001.jpg

Yarışçılar 101,59 kilometrelik uzun parkurda birinci köprüden de geçecek.

TRT Haber’in aktardığına göre 06.00’dan etkinlikler sona erene kadar Beykoz, Ümraniye, Beşiktaş, Fatih ve Beyoğlu’nda bazı yollar kapalı olacak.

İkinci köprü ve TEM bağlantı yollarını kullananlar da uyarıldı.

TEM Güney Maslak ayrımından itibaren ikinci köprüyü takiben TEM Güney Çamlık ayrımlarına kadar TEM Güney yol ve bu yola bağlanan tüm yollar kapatıldı.

Büyükdere Caddesi, Anadolu Hisarı, Kuzey Marmara Otoyolu, Fevzipaşa Caddesi ve Galata Köprüsü alternatif güzergahlar olarak belirlendi.

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Tamam spor tamam uluslar arası falan filan ama ben bu bisiklet yarışlarını hiç sevmiyorum. Ne zaman bir bisiklet yarışı olsa hayat duruyor. Yabancı ülkeleri bilmiyorum ama Türkiyede alternatfi yollar çok az. Misal olarak İzmir bu organizasyonlarda resmen kilitleniyor. Çünkü çevre yolları çok az. Kullandıkları yollarında alternatifi olmuyor. Mesela konak/balçova sahil yolunu kullanıyorlar bu yolun alternatifi var ama tek şeritli vede sürekli araçların park ederek yolu tıkadığı bir yol. Türkiye bence bu tür organizasyonlara uygun değil.

Garga

Altın Üye
Ağırlık anadolu yakasına vermişer

Geri
Üst Alt