bu şehir girdap gülüm....Bu şehir beni sinirli, aksi, lanet bir şey yaptı ama boğazı görünce susuyorum.
AA ben ddİstanbul ‘u seviyorum.. çok ayrı seviyorum.
Ama yaşamak için yaşayamam..
İçinden geçerim o kadar .
Bu şehir beni boğuyor bilmem bana ne oluyor tüm bunlar yetmezmis gibi bir yar bana küstü jjdjs akıllara şarkılar getirmissin :dBu şehir beni sinirli, aksi, lanet bir şey yaptı ama boğazı görünce susuyorum.
Kaos ve kabalıktan şikayetçi olup başka yerde yaşamanın acı verdiği şehir
Ben de gitmek isteyenlerdendim sonra dayım gitti memlekete yerleşti ihh şöyle kafa dinlerim böyle kafa dinlerim dedi
Bi geldi çok sikici dedi hayat daha yavaş ilerliyor
Velhasıl o durağanlık yalnızca kısa süre çekiliyor biz alıştık hoyratliga
Memlekte gidiyoruz efenim sehirden sikikip hadi köye gidelim diyoruz 10 dk içinde koydeyiz eee ne değişti her yere hemen gidiyorsun.... Biz saatlerce trafikte bogusmayinca sarmıyor....bir yere ulaşmak için evden 2 saat önce çıkmayınca eksik kalıyoruz jfjzj
Sesi ben de sevmiyorum bebelerin sokakta gecenin 12sini geçtikten sonra hala ciyakalamasi ,diğer çocukların top oynamasi, kadınların vir vir sokak kapısının önünde konuşması ...Gir çocuğunu uyut kocanla ilgilen ne işin var o saatte hala sokakta yaKuzenlerde öyle söylüyorlar : )
Heleki gece ses de uyumaya alışkın olanlar.. sessizlikten uyuyamadıklarına şahit olmuştum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.