Afrika tozları ve polen uyarısı da verilmiş. Hava kokacakmış, bilemiyorum 🤷♀️Sebebi ne peki?
Çoğu kişi bu sıra öyleymiş 🥺 sonra salgın nezle dönemi başlar herhalde, polen vs dönemi olduğu içinBen hastalıktan sanıyorum herkes mi böyle acaba ?
Ayrıca acayip bu gerginlik var üstümde
Afrika tozları ve polen uyarısı da verilmiş. Hava kokacakmış, bilemiyorum 🤷♀️
Normalde aldığımız hava da cok temiz değil zaten , boşver : )Çoğu kişi bu sıra öyleymiş 🥺 sonra salgın nezle dönemi başlar herhalde, polen vs dönemi olduğu için
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.