Zel'i tanımıyorum ama Süreyya ile benim olduğum bir adada daimi iç savaş olur. Bence onu ele. Ben kurt adamım, haftada bir dağ keçisi avlasam protein eksikliği cekmezsin iyi düşün. Açız desen Süreyya felsefede açlık kavramından anlatmaya başlar. Gerek yok yani
Ben bilmem istedilerimi sıraladım ben... belki sizin didişmenizi izlemek çok ğelnceli gelecek banaZel'i tanımıyorum ama Süreyya ile benim olduğum bir adada daimi iç savaş olur. Bence onu ele. Ben kurt adamım, haftada bir dağ keçisi avlasam protein eksikliği cekmezsin iyi düşün. Açız desen Süreyya felsefede açlık kavramından anlatmaya başlar. Gerek yok yani
Konuya cevaben, bende sadece kama olsa yeter. Devlet kurarım![]()
Hadi be..bu ne özgüven...kaçkar daglarindan tek aldigin sey kacmakZel'i tanımıyorum ama Süreyya ile benim olduğum bir adada daimi iç savaş olur. Bence onu ele. Ben kurt adamım, haftada bir dağ keçisi avlasam protein eksikliği cekmezsin iyi düşün. Açız desen Süreyya felsefede açlık kavramından anlatmaya başlar. Gerek yok yani
Konuya cevaben, bende sadece kama olsa yeter. Devlet kurarım![]()
Hadi be..bu ne özgüven...kaçkar daglarindan tek aldigin sey kacmak
Sabunu napacanÇakmak, sigara sabun
Sormasana !Sabunu napacan
Iyi polis kötü polis oynuyo aklinca..
hayır, hicret edene de kaçtı demişlerdi...Iyi polis kötü polis oynuyo aklinca..
Sana vahiy geldigini sanmiyorumhayır, hicret edene de kaçtı demişlerdi...
ona vahiy ve farz edilen, bize sünnet kaldı.Sana vahiy geldigini sanmiyorum
Korkarim ki, riyaya bulasirsin.ona vahiy ve farz edilen, bize sünnet kaldı.
herkes kendi adına korkarsa dünya dahs güzel olur.Korkarim ki, riyaya bulasirsin.
Dikkat et.
Peki bu?herkes kendi adına korkarsa dünya dahs güzel olur.
Sen ne alacaksan al ben kişileri belirledimPeki bu?
Sünnete uygun mu simdi?
Ben korkarim müslümanlar icin.
Sen korkma.
Konumuza geri dönecek olursak,
Issiz adaya anca ucak kazasi gecirirsem (Allah muhafaza) düserim..
Canimi alirim bi yanima..
Hadi sacmalayalim dersek;
1 kitaplarimi
2 burun spreyimi
3 aklima bi sey gelmiyo
okey oynariz ancaSen ne alacaksan al ben kişileri belirledim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.