Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü’nde Kahraman Gazilerimizi Minnetle Anıyoruz

İsrail bağlantılı dolandırıcılık: 175 gözaltı

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Adalet Bakanı Akın Gürlek, İsrail bağlantılı uluslararası dolandırıcılık şebekesine operasyon düzenlendiğini duyurdu. 175 kişi gözaltına alındı.

Gürlek’in açıklamasına göre İstanbul başsavcılığının yürüttüğü dört ayrı soruşturmada bazı şirketlerin internetten forex ve kripto yatırım reklamlarıyla yabancı ülke vatandaşlarını dolandırdığı tespit edildi.

Söz konusu şirketlerin sahiplik ve nihai faydalanıcı yapısında İsrail bağlantılı kişilerin ağırlıkta olduğu belirlenmiş. Farklı ülkeleri hedef alan organize bir dolandırıcılık yapılanması deşifre edilmiş. Yapılanma iki yılda yalnızca ofis giderleri ve maaş ödemeleri olduğu değerlendirilen işlemlerde yaklaşık 13 milyar liralık hacme ulaşmış.

İstanbul ve Muğla’da 28 şirkete ait 42 çağrı merkeziyle 239 şüpheliye bugün (18 Eylül) operasyon düzenlendi. 175 kişi gözaltına alındı.

Operasyon ve diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma sürüyor.

KuluncumuÜfele

Gümüş Üye
Gürlek devamlı bir şeyler buluyor diye lanse ediliyor. Ohh ohh ceken kel kafalı adam, adı neydi ayakkabı numaranızı biliyordu güya

Arkadaşlar benden bu kadar ben yönetim kadrolarına olan inancımı kaybettim

Garga

Altın Üye
Akın gürlek geldi geleli güzel operasyonlar yapıyor' ilk ahmet başbakan olduğunda'da öyle bir durum vardı.. Yakın zaman da akını görevden alırlar diye tahmin ediyorum.. Bizim ülkemiz başarıyı cezasız bırakmaz ..

Mephobia

Invictus
Altın Üye
belanın beni bulma hızı... bundan bir buçuk yıl önce bu zırtapozlar beni aradılar.. yatırım kampanyası adı altında fırsat sunduklarını, bundan kâr edebileceğimi anlatmaya çalıştılar... yatırım ve trade işlemlerimi söz de kuruluşlarına aktarmam gerektiğini ivedilikle anlatmaya çalıştılar.. ilk dakikasında spam olduklarını kavradım, neden? çünkü, yaptığım işi bilinçli eylemeyi seven birisiyim, siz de öyle olun. Tabii hâl böyle olunca işi anlamamazlığa vurup biraz taşşak geçmiş bulundum, adamlar beni trolleyeceğine zamanlarını çalıp, ben onları trolledim.. pişman mıyım? asla.. diyaloglar hâlâ aklımda..

Buradan, tekrardan efe bey, ailesi ve sevdiklerinin kulaklarını çınlatarak, geçmiş olsun EFE 'nim diyip, EFE 'lendiniz ile noktalayarak kozmostan titreşimle birlikte.. selamlarımı iletiyorum...

zılgıt.jpg

Geri
Üst Alt