Ofis temizliği de olurMantıklı. Başına da bir eşarp, madem köle ağdasını da yapsın. Azcık kadın gibi olsun.
Ooo fikirlere gel.dddd
Vergisi yok ruhsatı yok daha ne olsun yemez içmez sadece çişle doyuyormuş adamBen ikna oldum.
Köle ilanlarına bakmaya gidiyorum.
İnsan hakları suçu işlemiyoruz sonuçta alan razı veren razı durumu var. Tamamen ticaret mantığında.
Su veririz ya. O kadar da değil.ddddVergisi yok ruhsatı yok daha ne olsun yemez içmez sadece çişle doyuyormuş adam
Sana yazarken bekaret kemeri filan takıp da yazmak lazımHdkdjdk ama bunu teklif eden olmadı daha :/
Hepsi değil dedim, bazıları yapıyor.https://www.forumsal.org/konu/sahibe.1129/post-246066
Üstüne de para ödüyormuş erkekler @Egolu Narsist Patriarkal
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.