İşkence Görmek İçin Para Ödeyen Bir 'Köle'nin Akılalmaz İtirafları: 'İdrar İçmenin Hayalini Kurdum'

CaT

🎈
Board Admin
Para karşılığı kendilerine işkence yaptıran 'köle'ler ve onlara işkence yapan 'sahibe'ler Türkiye'de de giderek yaygınlaşıyor. Bu kişilerin anlattıkları ise akıllara durgunluk veriyor.

Kendisini 'köle' olarak tanımlayan bir kişi, 'Hizmetçi olmak, köpek gibi muamele görmek, hastanelik olacak şekilde küllük olarak kullanılmak en çok sevdiklerim' diyor ve ekliyor: 'İdrar içmenin hayalini çok kurdum ama olmadı'

s-c8f710cc998937e66ddc8e4440185f6ec512d47b.jpg

Saatlik ücretler ödeyerek aşağılanma, falaka hatta küllük gibi kullanılmaya kadar her tür işkenceyi satın alanlar kendilerini 'köle' olarak tanımlıyor.

İşkence yaparak saatliği 150 ile 5 bin TL arasında değişen tutarlarda para kazanan kişilere ise 'sahip' adı veriliyor.

Köleler ve sahipler, ‘köle aranıyor’ ilanlarında cinsiyet, yaş, ilişki durumu bilgilerini, iletişim numaralarıyla birlikte paylaşıyor.

Sahibeler hangi işkenceleri daha iyi yaptıklarını, köleler de aşağılanmaktan mı, dayak yemekten mi, eşya olarak kullanılmaktan mı hoşlandıklarını belirtiyor.

👇

"Gelenlerin yüzde 95’i evli"​

Gelenlerin yüzde 95’i evli

Para karşılığı işkence yapan, takma ismiyle ‘Sahibe Sevda’, Avrupa ve Arap ülkelerinden de çok sayıda müşterisi olduğunu belirterek “Gelenlerin yüzde 95’i evli” dedi.

Köle olarak tanımlanan müşterilerden takma ismiyle Cemil ise, evli ve iki çocuk babası olduğunu ifade ederek, “Hizmetçi olmak, sehpa ve küllük olarak kullanılmak en iyi yaptığım kölelikler” dedi.

"İdrar içmenin hayalini kurdum"​

İdrar içmenin hayalini kurdum

Gazetecilerle ‘sahibe’ olduğunu düşünerek, bir kafede görüşen 35 yaşındaki Cemil, evli ve 2 çocuk babası olduğunu, tekstil işçisi olarak çalıştığını anlattı. İzin günlerinde kölelik yaptığını söyleyen Cemil, en çok küllük ve masa olarak kullanılmaktan keyif aldığını belirtti.

Askerden döndükten sonra, 15 yıldır para ödeyerek kölelik yaptığını anlatan Cemil, “Kültürel ve sosyal nedenlerden dolayı, ailemi kıramadığım için evlendim. Karşı tarafın incinmesini hiç istemem bu yüzden iradem zayıf kalıyor. Benim için her zaman sahibe en üst konumdadır. Önceden ne konuşulursa, nasıl bir yol izlenecekse ona uyarım. Karşı taraf bana o aidiyet duygusunu hissettirdiği zaman her şeyi yaparım.

Hizmetçi köleliğinden tutun da karşı tarafın mutlu olması için ne gerekirse, her şeyi yaparım. İdrar içmenin hayalini çok kurdum ama olmadı. Hizmetçi olmak, köpek gibi muamele görmek, tasma takılması, sehpa olarak kullanılmak, hastanelik olacak şekilde küllük olarak kullanılmak en iyi yaptığım köleliklerdir ve çok severim. İdrar da içebilirim, klozetinizi de temizletebilirsiniz. Beni stres atmak amacıyla da kullanabilirsiniz”
dedi.

Sanal kölelik de yaptığını belirten Cemil,İzmir’de yaşayan bir sahibem vardı, o bana sanal kölelik yaptırdı, çok keyif aldım. Ona bir saat 150-200 lira verdim. Kadın sahibeler bazen güven vermiyor ve çok yüksek ücretler istiyorlar. Gerekirse ek iş yaparım yine de ödeme yaparım” diye konuştu.

"Bu işi yapmak isteyen çok fazla insan var"​

Bu işi yapmak isteyen çok fazla insan var

Sosyal medyada ‘Sahibe Sevda’ takma ismiyle 4 yıldır para karşılığı işkence yapan bir kadın, gelirinin tatmin edici olduğunu, kazandığı parayla rahatlıkla geçinebildiğini anlattı.
Sahibe ve köle ilişkisinin cinsellikle ilgisi olmadığını ileri süren 33 yaşındaki Sahibe Sevda, “Benimle herhangi bir cinsel birliktelikleri mümkün değil. Fiziksel temasları da olmuyor. Tamamen içlerindeki gizemi yaşayıp onu tatmin ediyorlar” dedi.
Ayda 15 saat müşterileriyle görüştüğünü, görüntülerini kaydedip sosyal medyadan paylaştığını söyleyen Sevda, sahibelik yaparken çok güçlü ve özel hissettiğini ifade etti.
Bazı kadınların, para ödeyerek ‘sahibe’ olduklarını ifade eden Sevda, “Ancak bu sistemde, bir sahibe köleye para ödemez. Hatta köle cebindeki son kuruşu, elinden gelse canını verir. Bu işi yapmak isteyen çok fazla insan var ancak, gerçek bir köle, gerçek bir sahibeyi ayırt edebiliyor” dedi.

"Yabancı kölelerim de var"​

Yabancı kölelerim de var

Kendisine gelen kölelerin çoğunun evli olduğunu belirten Sevda, “Kadın ve yabancı kölelerim de var. Arap ve Avrupa ülkelerinden de çok gelenler var. Yüksek mevkiden insanlar da var. Kesinlikle statüyle ilgili bir şey değil, asgari ücretle çalışan da geliyor. Gelenlerin yüzde 95’i evli. Evliliklerinde eşleriyle paylaşamayacakları bir durum yaşıyorlar” dedi.

Köleleriyle yaşadığı ilginç anıları da anlatan Sevda, “Ünlü bir iş insanı, ölmüş babasıyla olan tek fotoğrafını yırtmamı istemişti. Ben de onu yapmamak için ikna ettim ancak, emin olduğunu söyleyince yaptım” dedi.

Kardeş müşterilerinin de olduğunu belirten Sevda, birbirinden habersiz geldiklerini anlattı.

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Çok garip insanlar var, birisi bana mesaj atıp "karıma küfür eder misin?" diye yalvarıyordu........

Xasthur

Yönetici
bunu yapan kisiler genel de sex sevmez bu durumdan daha cok zevk alir ozellikle ascended kesim yapiyor bunu ilk kez milli olcak kimseler yapmaz.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Arkadaşlar köle varsa uygun fiyatlara ev temizliği yaptırabilirim

CaT

🎈
Board Admin
Arkadaşlar köle varsa uygun fiyatlara ev temizliği yaptırabilirim

Ist de kesin vardir chen.. burda da vardir da , sonra ev halki sorar bu adam neden temizlik yapiyor diye jdjsjsjs

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ist de kesin vardir chen.. burda da vardir da , sonra ev halki sorar bu adam neden temizlik yapiyor diye jdjsjsjs
İnşallah kedi tasması olur ya... Biraz şirin duruyor ama elimde kedi tasması var sadece

CaT

🎈
Board Admin
bunu yapan kisiler genel de sex sevmez bu durumdan daha cok zevk alir ozellikle ascended kesim yapiyor bunu ilk kez milli olcak kimseler yapmaz.

Yani büyük ihtimalle zamanlar buna meyilli olduğunu kesfediyordur..

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bende oda yok, sabahligin seysi olurmu? Yada kemer?
Fazla sıkınca ölmezse olur durduk yere katil olmanın anlamı yok şimdi kfkdk kimseye anlatılmaz da kendi istedi boğazını sıktım da denilmez

CaT

🎈
Board Admin
Bunun psikolojide adi mazokizm imiş

CaT

🎈
Board Admin

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Hem kölelik yapıyorsun hem de üstüne para ödüyorsun?
Doğru mu anladım?

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Evet çiçeğim doğru anladın

Artıııı ev temizliği bedavaya geliyor
Ay süpermiş. Ama güven olmaz ki niyetine. Ne belli temizlik yapayım derken başıma bir iş açmayacağı?
En iyisi ve en temizi sanal kölelik hizmeti.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ay süpermiş. Ama güven olmaz ki niyetine. Ne belli temizlik yapayım derken başıma bir iş açmayacağı?
En iyisi ve en temizi sanal kölelik hizmeti.
Deneme yanılma yoluyla artık..

Bakarsın işe yararsa başka evlere de götürürsün temizliğe

Hem de kölenin temizlediği evden para alırsınız

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Off yine ticari zekam jfjssndjdıend

Üst Alt