içimde bir volkan masamın altına mavi leğen koyup içine daldırsam ayaklarımı böyle şeyleri normalleştirsek olmaz mı
ayırıyom ayağına çak iki tane hem bu kuralı bilmeyen yoktur kavgada yumruk sayılmazakşam nöbet aldığımız bir bölge de santral odası var, ordaki santral memuru 9 dan sonra bildiğin yatak pijamalarını giyip öyle dolaşıyo ayağında da terlik, kimse de kontrol etmediği için onu kafasına göre takılıyo.. santral odasında da bi tane koltuk var büyük tam karşısında da televizyon.. ohhh keyif.. biz de gündüz 1 gün sakal traşı olmayalım göze batıyoz.. adam sabaha kadar yatıyo bildiğin, biz de sabaha kadar alkollü şahıslarla kendini kesenlerle 2 grup arasında olan kavgalar acile geldiği zaman birbirlerinden uzak tutmaya çalışıyoz ki bi huzursuzluk çıkmasın.. neler neler ya pöff.. bak gene aklıma geldi bi daha ki nöbet yerim acil.. .d çok eğleneceğuz çok
Akrepler, yılan, çiyanlar ile savaş veriyor benim dostum..sıcağın bağrındayım içilecek su yok...
Klimalar için savaşlar başladı ofiste yine biri açıyor biri kapatıyor biri alerjim var diyor biri usuyorum biri yanıyorum biri yok ilerideki klima sırtıma vuruyor kapatın diyor delirdi milletAkrepler, yılan, çiyanlar ile savaş veriyor benim dostum..
Aze'den klimanın altında off poff yapıyor.
Aahahahha ne saçmaydı ya iyi de sıcak üfleme ayarı da var klima şirketi olan sensin diye konuş diye seni yolladıkÖyle bir yere gittik, soğuktan uyuştuk haberimiz yok ahah
Diyor ki ya bu klimalar çalışmıyor mu, ulan fırtınanın içinde kaldık ne kliması..
Soğuktan konuşacak derman mı kaldı ahah.Aahahahha ne saçmaydı ya iyi de sıcak üfleme ayarı da var klima şirketi olan sensin diye konuş diye seni yolladık
Kadin, deseydiniz acardim sicagi deyince teşekkürler canım dedin geçtin... işin saçmalığı kalkınca aklımıza geldi sormak..
Dogru diyorsan Azem.Bence de gelmesin...Her gelişinde bir şey oluyor.. yakışıklı adam sureyyam nazar ediyorlar...
Ahahahahaha bir ara dişlerin birbirine çarpmıştı soğuktan konusamadin gördüm...Soğuktan konuşacak derman mı kaldı ahah.
dışarıya klima takılsın fikrimi tübitaka sunmaya gidiyorum...Akrepler, yılan, çiyanlar ile savaş veriyor benim dostum..
Aze'den klimanın altında off poff yapıyor.
Trump, run'in favori mekanı... ama üst kattaydik cadde denilen kisimda. Cafenin tam isim veremiyoruz maalesef...Mekanın adı ne
niye öyle diyon erkeklerin ayağı kokuyor sonra
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.