Tablo/Grafik 2020 yılına ait. Tekrar güncel rakamlar ile kontrol ettim 103 günden 117 güne çıkmış 😄
Net asgari ücret / iPhone
almanyada suan net asgari ücret 1.375€ Iphone 14 pro suan Mediamarkt da 1.159€
yani 9,7 gün degil.. ha türkiye ile kiyaslamam, ama yanlis bilgide sevmem :)
2020 yılı bana lazım değil, araştırma o yıla ait olduğu için hatalı bir şey olmadığını vurgulamak adına yazdım.üf 2020 yilini napican orayida bulurum sana, cok fark yok :d ama varsa fenaaa
2020 yılı bana lazım değil, araştırma o yıla ait olduğu için hatalı bir şey olmadığını vurgulamak adına yazdım.
Eminim vardır enflasyon denen illet sadece bizde yok sonuçta, muhtemelen Almanya'da aynı şekilde 9 günden 27-28 güne çıkmıştır.
3ün 2sini paylaştım.@-a- elinde bu kadar para tuttuğuna göre finans konusunda başka mesajlar da bekliyoruz aydınlat bizi 2 tane şey paylaşmişsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.