Kıza tecavüz ediyorlardı.Zeytin yağlılar gibi soğuk soğuk geliyor demek tadı
Ama gözlerin yenmesi de bilemedim şimdi ıyk
Kıza tecavüz ediyorlardı.
ne hayatlar var ya.
Bizim yaşadıklarımız bir hiç.
Peki hocam nasil aliniyorSizi çok kızdıran birine karşı beslediğiniz kini harekete geçirmek
İçe içe kaka yaparlarsa be hele yaptıklarını spnra anlarlarsa bunu görmesek te eğlenceli mi?İçe sıçırtmalı hayat kaydırmalı şeyler.
Ama bunları sonradan fark edecek ki asıl keyif orada .))
Sana göresi bana göresi değişir gibi, bana eğlenceli geleni yazdımİçe içe kaka yaparlarsa be hele yaptıklarını spnra anlarlarsa bunu görmesek te eğlenceli mi?
Hmm intikam kista değil yaz da mi alinir yaniBen çok üşengecim. Koltuğa oturduğumda bile bir kaç saat boyunca lazım olacak herşeyi yanıma alırım bir daha kalkmamak için. İntikam mı? Hele bu havalarda mümkün değil.
Yazın da çok sıcak o hele hiç çekilmez terleriz 😀 @HolySpectre biz bu işi baharda düşünelim. Ne yiyeceksin bu akşam kopya çekeyim senden.Hmm intikam kista değil yaz da mi alinir yani![]()
Aşk acısını gidermek için diş fırçası ile her tarafı temizliyor intikam için üşengec hem bırak intikamıBen çok üşengecim. Koltuğa oturduğumda bile bir kaç saat boyunca lazım olacak herşeyi yanıma alırım bir daha kalkmamak için. İntikam mı? Hele bu havalarda mümkün değil.
ne kadar da yüce bir bayanBen çok üşengecim. Koltuğa oturduğumda bile bir kaç saat boyunca lazım olacak herşeyi yanıma alırım bir daha kalkmamak için. İntikam mı? Hele bu havalarda mümkün değil.
O kalp kırgınlığı değil miydi? @Frenk o konuda insanlarla uğraşmaktansa fırını seçiyorsam demek ki.Aşk acısını gidermek için diş fırçası ile her tarafı temizliyor intikam için üşengec hem bırak intikamıkoltukta oturmak için bile üşengeç
![]()
O kalp kırgınlığı değil miydi? @Frenk o konuda insanlarla uğraşmaktansa fırını seçiyorsam demek ki.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.