En iyileri senin olsun. Elbet bir gün.Kaç yaşındayım bisikletim bile yok
SağolEn iyileri senin olsun. Elbet bir gün.
Bunu bilmiyordum. Şimdi araştırdım da harbiden öyle bir şey yapmış. Yeminle tımarhane gibi bir ülkeyiz, toplumuz. Bir söz vardı, "Aydın beyinler için" falan diyordu, şimdi tam hatırlayamadım, aynı o hesap.Vidyoyu göremiyorum (kapattırdığı instagramdan cuma mesajı atan C. başkanı mıyım ben)
Gerçek göremiyorum. Bu Cuma mesajı bilgisini benden öğrenmek gururumu okşadı. Dedikodu bizim işimizBunu bilmiyordum. Şimdi araştırdım da harbiden öyle bir şey yapmış. Yeminle tımarhane gibi bir ülkeyiz, toplumuz. Bir söz vardı, "Aydın beyinler için" falan diyordu, şimdi tam hatırlayamadım, aynı o hesap.
Makarasına, ironi yapmak için mi "Göremiyorum" dedin bu arada? Onu tam kestiremedim. Eğer gerçekten göremiyorsan söyle, videoyu yazıya dökerek anlatayım.
19 yaşında bir genç. ABD'ye yerleşmiş. 3.300 dolar paraya hayatındaki ilk arabaya sahip olmuş. Arabanın markası Toyota, 118.000 kilometrede, tahminimce 10-11 yaşında. Özetle bu şekilde.Gerçek göremiyorum. Bu Cuma mesajı bilgisini benden öğrenmek gururumu okşadı. Dedikodu bizim işimiz![]()
Biraz daha mı kazsan belki istediğimiz derinlik oluşur? Ben hala kazıyorum.hic derin düşncelere sürüklenmedim ama sorun bende olabilir
ııhhh petrol şirketleri bile kazsa bişey çıkmaz burdanBiraz daha mı kazsan belki istediğimiz derinlik oluşur? Ben hala kazıyorum.
Kalk gidelim o halde.ııhhh petrol şirketleri bile kazsa bişey çıkmaz burdan
Ben hala alamadım? İkinci elden korkmuyorlar çünkü ödediğin meblağ acınacak bir para değil iş görsün yeter ayağını yerden kessin19 yaşında bir genç. ABD'ye yerleşmiş. 3.300 dolar paraya hayatındaki ilk arabaya sahip olmuş. Arabanın markası Toyota, 118.000 kilometrede, tahminimce 10-11 yaşında. Özetle bu şekilde.
Bu arkadaş, ABD'ye yerleşmeseydi bu genç yaşında bu vasat arabayı bile alamazdı, ömrü çürürdü bunu alabilmek için.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.