bunu yaşayarak öğrenmenin verdiği geyik muhabbeti paha biçilemez amaUp to you başka ifade you know ise başka bir şey.
Up to you daha çok "sana kalmış" anlamında olan "sen bilirsin", "sana bağlı" demek. You know ile farkı bu.
şahidim lkajsdaks
takıldıgınız yerde ask me pls guys
hatırlayamadım. otobüs-turist-tarif anahtar kelimelerinden bişi cıkmadı :dbir de @alcatraz ın bi turiste otobüs tarif ettiği hikaye var, tam hatırlayamadım şimdi
baya dalga geçmiştik o zaman ama alcatraz haklıydı orada, neydi yaa o muhabbet .s.s
ben bile hatırlayamıyorsam o nası hatırlasın gerçi![]()
uslu bi kız olursan ben sana ne hikayeler anlatırım@alcatraz neydi o hikaye bize de söyle
sen hunat ya da fakültedeymişsin. turist sormuş sen de it goes to (özel isim demişsin) hatırlayamadım şimdi ismi derken hatırladım düvenönü demişsin hggjklşahidim lkajsdaks
takıldıgınız yerde ask me pls guys
hatırlayamadım. otobüs-turist-tarif anahtar kelimelerinden bişi cıkmadı :d
ama eminim komiktir. keronun aklında komik diye kaldıysa iyi goygoy geçmişizdir :d
uslu bi kız olursan ben sana ne hikayeler anlatırım![]()
haa evet yaa. fakültedeydim merkeze gidecekti düvenönü demiştim. hakan da vardı mal gibi dalga geçti it. okurken hatırlayınca komik geldi bana şimdi kladsjkasdsen hunat ya da fakültedeymişsin. turist sormuş sen de it goes to (özel isim demişsin) hatırlayamadım şimdi ismi derken hatırladım düvenönü demişsin hggjkl
o da teşekkür edip gitmiş
hakan baya dalga geçmişti sen de düvenönü kanks ne demem lazım buna deyip benden destek istemiştin ben de destek olmuştum
ortamlarda turiste adres sattım diye baya geyiği dönmüştü. şimdi yazarken hiç komik gelmedi ama o zaman komikti kanks hgfhhjklş
unuttuğum hafızamdan bile korkacaksınız.......... ölüsü yeter hjjhjklşghaa evet yaa. fakültedeydim merkeze gidecekti düvenönü demiştim. hakan da vardı mal gibi dalga geçti it. okurken hatırlayınca komik geldi bana şimdi kladsjkasd
Uslu değilm miyim ben 😔uslu bi kız olursan ben sana ne hikayeler anlatırım![]()
sen hem uslu hem kalbi kırık bi kızsınUslu değilm miyim ben 😔
sen hem uslu hem kalbi kırık bi kızsın![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.