İlşkiden Cinsellik Çıkartılır İse Ne Olur

forumtutkunu

Platin Üye
Peki eşi hasta diye bir kadın / adam cinsel eylemlerine ara mı versin bu forum sorusu olur dinamik
Yaşlanınca zaten doygunluğa ulaşır insan fakat çiftler gençse boşanırlar bence. Cinselliksiz evlilik olmaz. Ne bileyim tedavisi için sabredebilir. Her şey başımıza gelebilir.

Neşe Palamudu

Altın Üye
Yaşlanınca zaten doygunluğa ulaşır insan fakat çiftler gençse boşanırlar bence. Cinselliksiz evlilik olmaz. Ne bileyim tedavisi için sabredebilir. Her şey başımıza gelebilir.
Mantıklı konuşmuşsun. Bazen vicdan olarak düşünüyorum ama insan kendine de acıması lazım. Yada karşıdaki bunu söyleyebilmeli. Ben cinsel anlamda verim sağlayamam boşanmak istersen vs diyebilmeli. Bir yerde sağlam insana da yazık

Lavinia

Platin Üye
Başlıkla sorunun alakasızlığı.. biri genel soruyken postta kadınlar hedef alınmış. İncindik

forumtutkunu

Platin Üye
Mantıklı konuşmuşsun. Bazen vicdan olarak düşünüyorum ama insan kendine de acıması lazım. Yada karşıdaki bunu söyleyebilmeli. Ben cinsel anlamda verim sağlayamam boşanmak istersen vs diyebilmeli. Bir yerde sağlam insana da yazık
Mezara kadar sevişmeye devam o zaman. Yaşlılıkta da sex varmış 😁 öldürene kadar sevişin işte 😀

Son düzenleme:

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Arkadaş kalırsın saygı bitmemişse tabi

Üst Alt